Kook de tagliatelle in een ruime hoeveelheid gezouten water al dente (beetgaar), voeg 2 min voor het einde van de kooktijd de erwten toe. Giet de tagliatelle en erwten af en schrik ze met koud water. Verhit ondertussen de olijfolie in een antikleefpan, fruit de knoflook, voeg de paprika toe en hussel goed door elkaar.
2
Voeg dan de tagliatelle, de erwten en de peultjes toe. Kruid flink met versgemalen zout en witte peper, en voeg een klein snufje cayennepeper toe. Meng goed en verwarm alles nog even op het vuur. Meng het citroensap en de citroenzeste met de basilicum en de parmezaan.
3
Breng de pasta over in een pastakom, meng met de basilicum-parmezaandressing en dien op.
Onze tip
Lekker bij gebakken zalmfilet (art. 15493), kabeljauwfilet ( art. 477), pangasiusfilet (art. 482), of gebakken kippenborstfilet (art. 305) of kippenhaasjes (art. 1300).
basilicum, zonder steeltjes in dunne reepjes gesneden
½bosje(s)
basilicum, zonder steeltjes in dunne reepjes gesneden
¾bosje(s)
basilicum, zonder steeltjes in dunne reepjes gesneden
1bosje(s)
basilicum, zonder steeltjes in dunne reepjes gesneden
1¼bosje(s)
basilicum, zonder steeltjes in dunne reepjes gesneden
1½bosje(s)
basilicum, zonder steeltjes in dunne reepjes gesneden
1¾bosje(s)
basilicum, zonder steeltjes in dunne reepjes gesneden
2bosje(s)
basilicum, zonder steeltjes in dunne reepjes gesneden
2¼bosje(s)
basilicum, zonder steeltjes in dunne reepjes gesneden
2½bosje(s)
basilicum, zonder steeltjes in dunne reepjes gesneden
2¾bosje(s)
basilicum, zonder steeltjes in dunne reepjes gesneden
3bosje(s)
basilicum, zonder steeltjes in dunne reepjes gesneden
50g
Parmezaan, vers geraspt of geschaafd
100g
Parmezaan, vers geraspt of geschaafd
150g
Parmezaan, vers geraspt of geschaafd
200g
Parmezaan, vers geraspt of geschaafd
250g
Parmezaan, vers geraspt of geschaafd
300g
Parmezaan, vers geraspt of geschaafd
350g
Parmezaan, vers geraspt of geschaafd
400g
Parmezaan, vers geraspt of geschaafd
450g
Parmezaan, vers geraspt of geschaafd
500g
Parmezaan, vers geraspt of geschaafd
550g
Parmezaan, vers geraspt of geschaafd
600g
Parmezaan, vers geraspt of geschaafd
¼snufje
versgemalen zout en peper
½snufje
versgemalen zout en peper
¾snufje
versgemalen zout en peper
1snufje
versgemalen zout en peper
1¼snufje
versgemalen zout en peper
1½snufje
versgemalen zout en peper
1¾snufje
versgemalen zout en peper
2snufje
versgemalen zout en peper
2¼snufje
versgemalen zout en peper
2½snufje
versgemalen zout en peper
2¾snufje
versgemalen zout en peper
3snufje
versgemalen zout en peper
¼snufje
cayennepeper
½snufje
cayennepeper
¾snufje
cayennepeper
1snufje
cayennepeper
1¼snufje
cayennepeper
1½snufje
cayennepeper
1¾snufje
cayennepeper
2snufje
cayennepeper
2¼snufje
cayennepeper
2½snufje
cayennepeper
2¾snufje
cayennepeper
3snufje
cayennepeper
een beetje suiker voor dat beetje extra
een beetje suiker voor dat beetje extra
een beetje suiker voor dat beetje extra
een beetje suiker voor dat beetje extra
een beetje suiker voor dat beetje extra
een beetje suiker voor dat beetje extra
een beetje suiker voor dat beetje extra
een beetje suiker voor dat beetje extra
een beetje suiker voor dat beetje extra
een beetje suiker voor dat beetje extra
een beetje suiker voor dat beetje extra
een beetje suiker voor dat beetje extra
Bereiding
1.
Kook de tagliatelle in een ruime hoeveelheid gezouten water al dente (beetgaar), voeg 2 min voor het einde van de kooktijd de erwten toe. Giet de tagliatelle en erwten af en schrik ze met koud water. Verhit ondertussen de olijfolie in een antikleefpan, fruit de knoflook, voeg de paprika toe en hussel goed door elkaar.
2.
Voeg dan de tagliatelle, de erwten en de peultjes toe. Kruid flink met versgemalen zout en witte peper, en voeg een klein snufje cayennepeper toe. Meng goed en verwarm alles nog even op het vuur. Meng het citroensap en de citroenzeste met de basilicum en de parmezaan.
3.
Breng de pasta over in een pastakom, meng met de basilicum-parmezaandressing en dien op.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.