Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Kook de tagliatelle in een ruime hoeveelheid gezouten water al dente (beetgaar), voeg 2 min voor het einde van de kooktijd de erwten toe. Giet de tagliatelle en erwten af en schrik ze met koud water. Verhit ondertussen de olijfolie in een antikleefpan, fruit de knoflook, voeg de paprika toe en hussel goed door elkaar.
2
 Voeg dan de tagliatelle, de erwten en de peultjes toe. Kruid flink met versgemalen zout en witte peper, en voeg een klein snufje cayennepeper toe. Meng goed en verwarm alles nog even op het vuur. Meng het citroensap en de citroenzeste met de basilicum en de parmezaan.
3
 Breng de pasta over in een pastakom, meng met de basilicum-parmezaandressing en dien op.

Onze tip

Lekker bij gebakken zalmfilet (art. 15493), kabeljauwfilet ( art. 477), pangasiusfilet (art. 482), of gebakken kippenborstfilet (art. 305) of kippenhaasjes (art. 1300).

Vergelijkbare recepten

"Pasta Limone" met peultjes, erwten, paprika en parmezaan

eenvoudig 25 min

Ingrediënten

400 g
brede tagliatelle
400 g bofrost* Erwten, extra zacht 1200 g
400 g
Vegan
100 ml
olijfolie
4 EL bofrost* Fijngesneden knoflook
4 EL
Vegan
150 g bofrost* Paprika Trio
150 g
bofrost*Paprika Trio
200 g
peultjes
4 stuk(ken)
onbehandelde citroenen, voor het sape en de zeste
1 bosje(s)
basilicum, zonder steeltjes in dunne reepjes gesneden
200 g
Parmezaan, vers geraspt of geschaafd
1 snufje
versgemalen zout en peper
1 snufje
cayennepeper
een beetje suiker voor dat beetje extra

Bereiding

1.
Kook de tagliatelle in een ruime hoeveelheid gezouten water al dente (beetgaar), voeg 2 min voor het einde van de kooktijd de erwten toe. Giet de tagliatelle en erwten af en schrik ze met koud water. Verhit ondertussen de olijfolie in een antikleefpan, fruit de knoflook, voeg de paprika toe en hussel goed door elkaar.
2.
Voeg dan de tagliatelle, de erwten en de peultjes toe. Kruid flink met versgemalen zout en witte peper, en voeg een klein snufje cayennepeper toe. Meng goed en verwarm alles nog even op het vuur. Meng het citroensap en de citroenzeste met de basilicum en de parmezaan.
3.
Breng de pasta over in een pastakom, meng met de basilicum-parmezaandressing en dien op.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.