Verwarm de oven voor op ca. 200°C (heteluchtoven 180°C). verdeel de diepgevroren keizerpistolets gelijkmatig over de bakplaat en bak ze in het midden van de oven ca.15 minuten tot de gewenste kleur rep. knapperigheid.
2
De ajuin pellen en in schijfjes snijden
3
Het ontbijtspek in een bakpan bakken tot de gewenste knapperigheid. De spek uit de pan halen en laten uitlekken op keukenpapier. In deze pan ook de schijfjes ajuin mooi bruin bakken.
4
De groene kropsalade goed wassen en in stukken verdelen
5
De olijfolie in de pan verwarmen en de diepgevroren rundvleeshamburgers ca. 10 min op een voorverwarmde grillpan leggen en op middelhoog vuur in de pan bakken. Regelmatig omdraaien. Laat hierna op keukenpapier uitlekken.
6
De broodjes halveren en beleggen met enkele blaadjes groene kropsalade, de gebakken rundvleeshamburger, een plakje gebakken ontbijtspek, de gebakken ajuin en werk af met een eetlepel mayonaise.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
1Hart(en)
ajuin
4Eetlepel
mayonaise
2Eetlepel
olijfolie
Blad/Bladeren
groene kropsalade
5 Hart(en) bofrost*
5Hart(en)
bofrost*Rundvleeshamburgers
Het product is momenteel niet beschikbaar
5 Hart(en) bofrost*
5Hart(en)
bofrost*'Piccolo' broodjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1¼Hart(en)
ajuin
5Eetlepel
mayonaise
2½Eetlepel
olijfolie
Blad/Bladeren
groene kropsalade
6 Hart(en) bofrost*
6Hart(en)
bofrost*Rundvleeshamburgers
Het product is momenteel niet beschikbaar
6 Hart(en) bofrost*
6Hart(en)
bofrost*'Piccolo' broodjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1½Hart(en)
ajuin
6Eetlepel
mayonaise
3Eetlepel
olijfolie
Blad/Bladeren
groene kropsalade
7 Hart(en) bofrost*
7Hart(en)
bofrost*Rundvleeshamburgers
Het product is momenteel niet beschikbaar
7 Hart(en) bofrost*
7Hart(en)
bofrost*'Piccolo' broodjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1¾Hart(en)
ajuin
7Eetlepel
mayonaise
3½Eetlepel
olijfolie
Blad/Bladeren
groene kropsalade
8 Hart(en) bofrost*
8Hart(en)
bofrost*Rundvleeshamburgers
Het product is momenteel niet beschikbaar
8 Hart(en) bofrost*
8Hart(en)
bofrost*'Piccolo' broodjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
2Hart(en)
ajuin
8Eetlepel
mayonaise
4Eetlepel
olijfolie
Blad/Bladeren
groene kropsalade
9 Hart(en) bofrost*
9Hart(en)
bofrost*Rundvleeshamburgers
Het product is momenteel niet beschikbaar
9 Hart(en) bofrost*
9Hart(en)
bofrost*'Piccolo' broodjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
2¼Hart(en)
ajuin
9Eetlepel
mayonaise
4½Eetlepel
olijfolie
Blad/Bladeren
groene kropsalade
10 Hart(en) bofrost*
10Hart(en)
bofrost*Rundvleeshamburgers
Het product is momenteel niet beschikbaar
10 Hart(en) bofrost*
10Hart(en)
bofrost*'Piccolo' broodjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
2½Hart(en)
ajuin
10Eetlepel
mayonaise
5Eetlepel
olijfolie
Blad/Bladeren
groene kropsalade
11 Hart(en) bofrost*
11Hart(en)
bofrost*Rundvleeshamburgers
Het product is momenteel niet beschikbaar
11 Hart(en) bofrost*
11Hart(en)
bofrost*'Piccolo' broodjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
2¾Hart(en)
ajuin
11Eetlepel
mayonaise
5½Eetlepel
olijfolie
Blad/Bladeren
groene kropsalade
12 Hart(en) bofrost*
12Hart(en)
bofrost*Rundvleeshamburgers
Het product is momenteel niet beschikbaar
12 Hart(en) bofrost*
12Hart(en)
bofrost*'Piccolo' broodjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
3Hart(en)
ajuin
12Eetlepel
mayonaise
6Eetlepel
olijfolie
Blad/Bladeren
groene kropsalade
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op ca. 200°C (heteluchtoven 180°C). verdeel de diepgevroren keizerpistolets gelijkmatig over de bakplaat en bak ze in het midden van de oven ca.15 minuten tot de gewenste kleur rep. knapperigheid.
2.
De ajuin pellen en in schijfjes snijden
3.
Het ontbijtspek in een bakpan bakken tot de gewenste knapperigheid. De spek uit de pan halen en laten uitlekken op keukenpapier. In deze pan ook de schijfjes ajuin mooi bruin bakken.
4.
De groene kropsalade goed wassen en in stukken verdelen
5.
De olijfolie in de pan verwarmen en de diepgevroren rundvleeshamburgers ca. 10 min op een voorverwarmde grillpan leggen en op middelhoog vuur in de pan bakken. Regelmatig omdraaien. Laat hierna op keukenpapier uitlekken.
6.
De broodjes halveren en beleggen met enkele blaadjes groene kropsalade, de gebakken rundvleeshamburger, een plakje gebakken ontbijtspek, de gebakken ajuin en werk af met een eetlepel mayonaise.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.