Bereiding
Verwarm de oven voor op ca. 200°C (heteluchtoven 180°C). verdeel de diepgevroren keizerpistolets gelijkmatig over de bakplaat en bak ze in het midden van de oven ca.15 minuten tot de gewenste kleur rep. knapperigheid.
De ajuin pellen en in schijfjes snijden
Het ontbijtspek in een bakpan bakken tot de gewenste knapperigheid. De spek uit de pan halen en laten uitlekken op keukenpapier. In deze pan ook de schijfjes ajuin mooi bruin bakken.
De groene kropsalade goed wassen en in stukken verdelen
De olijfolie in de pan verwarmen en de diepgevroren rundvleeshamburgers ca. 10 min op een voorverwarmde grillpan leggen en op middelhoog vuur in de pan bakken. Regelmatig omdraaien. Laat hierna op keukenpapier uitlekken.
De broodjes halveren en beleggen met enkele blaadjes groene kropsalade, de gebakken rundvleeshamburger, een plakje gebakken ontbijtspek, de gebakken ajuin en werk af met een eetlepel mayonaise.