Snacks & kleine gerechten,
Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op ca. 200°C (heteluchtoven 180°C). verdeel de diepgevroren keizerpistolets gelijkmatig over de bakplaat en bak ze in het midden van de oven ca.15 minuten tot de gewenste kleur rep. knapperigheid.
2.
De ajuin pellen en in schijfjes snijden
3.
Het ontbijtspek in een bakpan bakken tot de gewenste knapperigheid. De spek uit de pan halen en laten uitlekken op keukenpapier. In deze pan ook de schijfjes ajuin mooi bruin bakken.
4.
De groene kropsalade goed wassen en in stukken verdelen
5.
De olijfolie in de pan verwarmen en de diepgevroren rundvleeshamburgers ca. 10 min op een voorverwarmde grillpan leggen en op middelhoog vuur in de pan bakken. Regelmatig omdraaien. Laat hierna op keukenpapier uitlekken.
6.
De broodjes halveren en beleggen met enkele blaadjes groene kropsalade, de gebakken rundvleeshamburger, een plakje gebakken ontbijtspek, de gebakken ajuin en werk af met een eetlepel mayonaise.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op ca. 200°C (heteluchtoven 180°C). verdeel de diepgevroren keizerpistolets gelijkmatig over de bakplaat en bak ze in het midden van de oven ca.15 minuten tot de gewenste kleur rep. knapperigheid.
2.
De ajuin pellen en in schijfjes snijden
3.
Het ontbijtspek in een bakpan bakken tot de gewenste knapperigheid. De spek uit de pan halen en laten uitlekken op keukenpapier. In deze pan ook de schijfjes ajuin mooi bruin bakken.
4.
De groene kropsalade goed wassen en in stukken verdelen
5.
De olijfolie in de pan verwarmen en de diepgevroren rundvleeshamburgers ca. 10 min op een voorverwarmde grillpan leggen en op middelhoog vuur in de pan bakken. Regelmatig omdraaien. Laat hierna op keukenpapier uitlekken.
6.
De broodjes halveren en beleggen met enkele blaadjes groene kropsalade, de gebakken rundvleeshamburger, een plakje gebakken ontbijtspek, de gebakken ajuin en werk af met een eetlepel mayonaise.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
35 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten,
Heerlijke gerechten met vlees
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op ca. 200°C (heteluchtoven 180°C). verdeel de diepgevroren keizerpistolets gelijkmatig over de bakplaat en bak ze in het midden van de oven ca.15 minuten tot de gewenste kleur rep. knapperigheid.
2.
De ajuin pellen en in schijfjes snijden
3.
Het ontbijtspek in een bakpan bakken tot de gewenste knapperigheid. De spek uit de pan halen en laten uitlekken op keukenpapier. In deze pan ook de schijfjes ajuin mooi bruin bakken.
4.
De groene kropsalade goed wassen en in stukken verdelen
5.
De olijfolie in de pan verwarmen en de diepgevroren rundvleeshamburgers ca. 10 min op een voorverwarmde grillpan leggen en op middelhoog vuur in de pan bakken. Regelmatig omdraaien. Laat hierna op keukenpapier uitlekken.
6.
De broodjes halveren en beleggen met enkele blaadjes groene kropsalade, de gebakken rundvleeshamburger, een plakje gebakken ontbijtspek, de gebakken ajuin en werk af met een eetlepel mayonaise.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.