Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

La Pizza - onze original

Thuis genieten van La Dolce Vita – voor een originele Italiaanse pizza moet je niet direct naar Italië reizen of naar je lievelings Italiaan gaan. Onze La Pizza lijkt beter op de oerpizza uit Napels dan je zou denken. Ga mee op zoek naar de roots van onze La Pizza en ontdek hoe onze pizza ook bij je thuis nog beter en lekkerder kan smaken.

Traditie

La pizza italienne traditionnelle chez bofrost*
Toen in het Napels van 1738 de eerste pizzeria opende kon niemand zich inbeelden hoe veel succes dit zou hebben en hoe pizza de hele wereld zou veroveren.
Vandaag is pizza voor velen het uithangbord van de Italiaanse keuken. Een knapperige bodem, een luchtig deeg belegd met lekkere tomatensaus en gesmolten mozzarella. Dat is het beeld van een overheerlijke Italiaanse pizza. Onze La Pizza wordt volgens de traditionele Napolitaanse bakmethode gemaakt en krijgt zo zijn ongeëvenaarde karakter als in een echte pizzeria. We hebben trouwens de oerpizza uit Napels als voorbeeld genomen voor onze La Pizza. In tegenstelling tot de pizza uit Rome, die traditioneel een zeer dunne bodem en korst heeft, zijn we verlekkerd op de pizza uit Napels door zijn hoge korst met smaakvol deeg. 
Wist je trouwens dat onze La Pizza van Italiaanse makelij is? Want wie kan beter pizza maken dan een echte Italiaan?

Productie

Pizza originale fabriquée comme en Italie
Naast zeer hoge temperaturen om het deeg onmiddellijk te laten rijzen en van bij het begin knapperig te maken moet je voor de perfecte consistentie en de onovertroffen smaak van een authentieke Italiaanse pizza ook beschikken over de juiste oven. Traditionele pizzeria’s kiezen steevast voor een steenoven die ze met hout opstoken.
Ook onze La Pizza wordt in een houtoven op steen bij 450° gebakken om zijn ongeëvenaarde smaak te krijgen.  
Pizzadeeg moet je een dag voor de bereiding laten rusten om hem zijn typische smaak en de beoogde lichte en luchtige consistentie te geven.Ook het deeg voor onze La Pizza rust voor het bakken 24 uur en krijgt daardoor zijn typische smaak. 


Ingrediënten

la meilleure sélection de produits de qualité
Een pizza wordt slechts een pizza door de keuze van de juiste ingrediëntenDe sappige en zongerijpte tomaten, die we voor onze tomatensaus gebruiken, of het tipo 00 bloem, dat traditioneel voor de bereiding van Italiaanse pizza’s gebruikt wordt, komen uit Italië en geven het deeg van onze La Pizza zijn ambachtelijke smaak. Zelfs het water voor onze La Pizza is afkomstig van de Karnische Vooralpen in Italië. Het spreekt ook voor zich dat we voor onze La Pizza enkel mozzarella gebruiken, net zoals op de originele Italiaanse pizza’s. De La Pizza is zoals het traditioneel hoort op smaak gebracht met olijfolie.
Wist je trouwens dat de voor onze La Pizza geselecteerde ingrediënten zorgvuldig met de hand aangebracht worden?
Conseils de préparation du professionnel pour la pizza italienne originale

Tips van onze chef:

Om de dunne bodem van onze Italiaanse pizza’s ook thuis zo heerlijk knapperig te maken als bij je favoriete Italiaan, moet je de oven instellen op 250°C onderwarmte en de pizza iets korter dan normaal bakken. Zo krijgt de bodem de optimale warmte die nodig is voor de knapperige en overheerlijke smaak van een verse Italiaanse pizza. 

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.