Voedingsinformatie
Kwaliteit & Service
Jobs
Contact
Français
Nederlands
Producten
Producten
Categorieën
Categorieën
IJs & sorbets
alle IJs & sorbets
Kant-en-klare gerechten & soepen
alle Kant-en-klare gerechten & soepen
Vis & zeevruchten
alle Vis & zeevruchten
Vruchten & groenten
alle Vruchten & groenten
Categorieën
Gevogelte, vlees & sauzen
alle Gevogelte, vlees & sauzen
Pasta & pizza
alle Pasta & pizza
Aardappelen
alle Aardappelen
Categorieën
Snacks
alle Snacks
Brood & gebak
alle Brood & gebak
Keukenhulpjes, bier & wijnen
alle Keukenhulpjes, bier & wijnen
Speciale thema‘s
Speciale thema‘s
Categorieën
Categorieën
Eindejaarsfeesten
alle Eindejaarsfeesten
Tijdelijk aanbod, nieuwigheden & promoties
alle Tijdelijk aanbod, nieuwigheden & promoties
BIO
alle BIO
Categorieën
bofrost* free
alle bofrost* free
Veggie
alle Veggie
Categorieën
Vegan
alle Vegan
Asia
alle Asia
Eindejaarsfeesten
Recepten
Recepten
Categorieën
Categorieën
Salades
alle Salades
Snacks & kleine gerechten
alle Snacks & kleine gerechten
Vis & zeevruchten
alle Vis & zeevruchten
Categorieën
Klassiekers in een nieuw jasje
alle Klassiekers in een nieuw jasje
Heerlijke gerechten met vlees
alle Heerlijke gerechten met vlees
Soepen en stoofpotten
alle Soepen en stoofpotten
Categorieën
voor kinderen
alle voor kinderen
Feestelijke gerechten
alle Feestelijke gerechten
Zoetigheden en desserts
alle Zoetigheden en desserts
Kant-en-klaar als basis
alle Kant-en-klaar als basis
Jouw bofrost*
Français
Nederlands
Voedingsinformatie
Kwaliteit & Service
Jobs
Contact
Producten
Recepten
Inhoud
Mijn bofrost*
0
0
Onze bofrost*-recepten
Recepten zoeken
Berichten van bofrost.be
Berichten zoeken
Productvoorstellen
Zoek producten
Zoek producten
Startpagina
Onze bofrost*recepten
Recepten
Feestelijke gerechten
Fruitdessert met dikmelk
Eigenschappen:
zonder vlees,
zonder vis,
zonder varkensvlees
Extra tijd::
+ 1 uur om af te koelen
Bereiding
1
Meng de nectar en de vanillesaus samen en giet over de bevroren vruchtenmix.
2
Klop de room stijf en giet ondertussen de slagroomversteviger erbij.
3
Meng eerst de volle melk, Bourbonvanille en suiker samen, en spatel er dan de slagroom onder.
4
Maak in hoge glazen laagjes van telkens vruchten en de dikmelkroommengeling. Zet minstens 1 uur koud voor het opdienen.
Onze tip
Een andere lekkere variant is met multivitaminennectar en de bofrost*Zomerse fruitsalade.
Vergelijkbare recepten
X-Mas Highball met grenadinesiroop, wodka en Gilia Chardonnay
eenvoudig
10min
Hartige kerstboom van croissants
gemiddeld
40min
Croissants met chocoladevulling op de barbecue
eenvoudig
20min
Rumpsteak in koffierub, tagliatelle met champignons en espresso en veldsla
gemiddeld
40min
Gegrilde minivarkenshammetjes met een twist
gemiddeld
40min
Wintersalade met eendenborst
eenvoudig
30min
Mexicaanse huarache
gemiddeld
50min
Carnavalsberliner & grappige roomsoezen
eenvoudig
20min
Fruitdessert met dikmelk
eenvoudig
25 min
Ingrediënten
Personen
60
ml
kersennectar
125
ml
kersennectar
200
ml
kersennectar
250
ml
kersennectar
325
ml
kersennectar
375
ml
kersennectar
450
ml
kersennectar
500
ml
kersennectar
575
ml
kersennectar
625
ml
kersennectar
700
ml
kersennectar
750
ml
kersennectar
¼
pak(ken)/verpakking(en)
vanillesaus zonder koken
½
pak(ken)/verpakking(en)
vanillesaus zonder koken
¾
pak(ken)/verpakking(en)
vanillesaus zonder koken
1
pak(ken)/verpakking(en)
vanillesaus zonder koken
1¼
pak(ken)/verpakking(en)
vanillesaus zonder koken
1½
pak(ken)/verpakking(en)
vanillesaus zonder koken
1¾
pak(ken)/verpakking(en)
vanillesaus zonder koken
2
pak(ken)/verpakking(en)
vanillesaus zonder koken
2¼
pak(ken)/verpakking(en)
vanillesaus zonder koken
2½
pak(ken)/verpakking(en)
vanillesaus zonder koken
2¾
pak(ken)/verpakking(en)
vanillesaus zonder koken
3
pak(ken)/verpakking(en)
vanillesaus zonder koken
75 g bofrost* Rodevruchtenmix
75
g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
150 g bofrost* Rodevruchtenmix
150
g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
225 g bofrost* Rodevruchtenmix
225
g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
300 g bofrost* Rodevruchtenmix
300
g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
375 g bofrost* Rodevruchtenmix
375
g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
450 g bofrost* Rodevruchtenmix
450
g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
525 g bofrost* Rodevruchtenmix
525
g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
600 g bofrost* Rodevruchtenmix
600
g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
675 g bofrost* Rodevruchtenmix
675
g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
750 g bofrost* Rodevruchtenmix
750
g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
825 g bofrost* Rodevruchtenmix
825
g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
900 g bofrost* Rodevruchtenmix
900
g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
50
g
room
100
g
room
150
g
room
200
g
room
250
g
room
300
g
room
350
g
room
400
g
room
450
g
room
500
g
room
550
g
room
600
g
room
¼
pak(ken)/verpakking(en)
slagroomversteviger
½
pak(ken)/verpakking(en)
slagroomversteviger
¾
pak(ken)/verpakking(en)
slagroomversteviger
1
pak(ken)/verpakking(en)
slagroomversteviger
1¼
pak(ken)/verpakking(en)
slagroomversteviger
1½
pak(ken)/verpakking(en)
slagroomversteviger
1¾
pak(ken)/verpakking(en)
slagroomversteviger
2
pak(ken)/verpakking(en)
slagroomversteviger
2¼
pak(ken)/verpakking(en)
slagroomversteviger
2½
pak(ken)/verpakking(en)
slagroomversteviger
2¾
pak(ken)/verpakking(en)
slagroomversteviger
3
pak(ken)/verpakking(en)
slagroomversteviger
125
g
volle melk
(3,5 % vet)
250
g
volle melk
(3,5 % vet)
375
g
volle melk
(3,5 % vet)
500
g
volle melk
(3,5 % vet)
625
g
volle melk
(3,5 % vet)
750
g
volle melk
(3,5 % vet)
875
g
volle melk
(3,5 % vet)
1000
g
volle melk
(3,5 % vet)
1125
g
volle melk
(3,5 % vet)
1250
g
volle melk
(3,5 % vet)
1375
g
volle melk
(3,5 % vet)
1500
g
volle melk
(3,5 % vet)
¼
mespunt
echte Bourbonvanille
½
mespunt
echte Bourbonvanille
¾
mespunt
echte Bourbonvanille
1
mespunt
echte Bourbonvanille
1¼
mespunt
echte Bourbonvanille
1½
mespunt
echte Bourbonvanille
1¾
mespunt
echte Bourbonvanille
2
mespunt
echte Bourbonvanille
2¼
mespunt
echte Bourbonvanille
2½
mespunt
echte Bourbonvanille
2¾
mespunt
echte Bourbonvanille
3
mespunt
echte Bourbonvanille
7½
g
suiker
15
g
suiker
25
g
suiker
30
g
suiker
40
g
suiker
50
g
suiker
50
g
suiker
60
g
suiker
75
g
suiker
75
g
suiker
80
g
suiker
90
g
suiker
Alle bofrost*producten in het winkelmandje
Bereiding
1.
Meng de nectar en de vanillesaus samen en giet over de bevroren vruchtenmix.
2.
Klop de room stijf en giet ondertussen de slagroomversteviger erbij.
3.
Meng eerst de volle melk, Bourbonvanille en suiker samen, en spatel er dan de slagroom onder.
4.
Maak in hoge glazen laagjes van telkens vruchten en de dikmelkroommengeling. Zet minstens 1 uur koud voor het opdienen.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.