Fruitdessert met dikmelk

Receptinformatie


Bereidingstijd:
25 min
Extra tijd:
+ 1 uur om af te koelen
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Feestelijke gerechten, Kant-en-klaar als basis, Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Meng de nectar en de vanillesaus samen en giet over de bevroren vruchtenmix.
 Klop de room stijf en giet ondertussen de slagroomversteviger erbij.
 Meng eerst de volle melk, Bourbonvanille en suiker samen, en spatel er dan de slagroom onder.
 Maak in hoge glazen laagjes van telkens vruchten en de dikmelkroommengeling. Zet minstens 1 uur koud voor het opdienen.
Tip
Een andere lekkere variant is met multivitaminennectar en de bofrost*Zomerse fruitsalade.

Ingrediënten


Aantal personen:
250 ml
kersennectar
1 pak(ken)/verpakking(en)
vanillesaus zonder koken
300 g bofrost* Rodevruchtenmix
300 g
200 g
room
1 pak(ken)/verpakking(en)
slagroomversteviger
500 g
volle melk (3,5 % vet)
1 mespunt
echte Bourbonvanille
30 g
suiker
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Meng de nectar en de vanillesaus samen en giet over de bevroren vruchtenmix.
2.
Klop de room stijf en giet ondertussen de slagroomversteviger erbij.
3.
Meng eerst de volle melk, Bourbonvanille en suiker samen, en spatel er dan de slagroom onder.
4.
Maak in hoge glazen laagjes van telkens vruchten en de dikmelkroommengeling. Zet minstens 1 uur koud voor het opdienen.