Salades,
Heerlijke gerechten met vlees,
Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vis,zonder varkensvlees
Voedingswaarden
per persoon
Calorieën:
680 kcal
Vet:
34 g
Koolhydraten:
58 g
Proteïne:
37 g
Bereiding
1.
Laat de kipborrelhapjes ongeveer 6 uur op voorhand ontdooien in de koelkast en de tomatenblokjes 3 uur op voorhand.
2.
Doe de rijst in een kookpot en voeg 1,5 delen gezouten water toe. Laat 25 à 30 minuten zachtjes koken met het deksel.
3.
Gaar de Mexicaanse groentenpan 4 minuten onder regelmatig roeren in een hete pan op middelhoog vuur.
4.
Schil ondertussen de knoflook voor de guacamole en hak fijn. Snij de avocado's in tweeën, neem met een lepel het vluchtvlees uit de schil, prak het met een vork en meng met de uienblokjes en de knoflook. Kruid af met limoensap, peper, zout en chili.
5.
Grill de kipborrelhapjes ongeveer 10 minuten op de zijkant van de rooster (naast de grootste hittebron), draai regelmatig om.
6.
Zet alvast kommetjes klaar met telkens de wilde rijst, de tomatenblokjes, de Mexicaanse groentenpan en de guacamole naast elkaar. Leg er tot slot de kippenbouten bij en dien op.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de kipborrelhapjes ongeveer 6 uur op voorhand ontdooien in de koelkast en de tomatenblokjes 3 uur op voorhand.
2.
Doe de rijst in een kookpot en voeg 1,5 delen gezouten water toe. Laat 25 à 30 minuten zachtjes koken met het deksel.
3.
Gaar de Mexicaanse groentenpan 4 minuten onder regelmatig roeren in een hete pan op middelhoog vuur.
4.
Schil ondertussen de knoflook voor de guacamole en hak fijn. Snij de avocado's in tweeën, neem met een lepel het vluchtvlees uit de schil, prak het met een vork en meng met de uienblokjes en de knoflook. Kruid af met limoensap, peper, zout en chili.
5.
Grill de kipborrelhapjes ongeveer 10 minuten op de zijkant van de rooster (naast de grootste hittebron), draai regelmatig om.
6.
Zet alvast kommetjes klaar met telkens de wilde rijst, de tomatenblokjes, de Mexicaanse groentenpan en de guacamole naast elkaar. Leg er tot slot de kippenbouten bij en dien op.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
40 min
Extra tijd:
Let op de extra tijd om te ontdooien.
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Salades,
Heerlijke gerechten met vlees,
Kant-en-klaar als basis
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de kipborrelhapjes ongeveer 6 uur op voorhand ontdooien in de koelkast en de tomatenblokjes 3 uur op voorhand.
2.
Doe de rijst in een kookpot en voeg 1,5 delen gezouten water toe. Laat 25 à 30 minuten zachtjes koken met het deksel.
3.
Gaar de Mexicaanse groentenpan 4 minuten onder regelmatig roeren in een hete pan op middelhoog vuur.
4.
Schil ondertussen de knoflook voor de guacamole en hak fijn. Snij de avocado's in tweeën, neem met een lepel het vluchtvlees uit de schil, prak het met een vork en meng met de uienblokjes en de knoflook. Kruid af met limoensap, peper, zout en chili.
5.
Grill de kipborrelhapjes ongeveer 10 minuten op de zijkant van de rooster (naast de grootste hittebron), draai regelmatig om.
6.
Zet alvast kommetjes klaar met telkens de wilde rijst, de tomatenblokjes, de Mexicaanse groentenpan en de guacamole naast elkaar. Leg er tot slot de kippenbouten bij en dien op.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.