Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Bak de aardappelschijfjes krokant in de friteuse.
2
 Snij het spek in blokjes en kluts de eieren. Doe de melk en de bieslook bij de eieren, kruid met peper en zout. Gebruik een vork om alles goed door elkaar te roeren.
3
 Laat de boter smelten in de pan en voeg de spekblokjes toe. Voeg daarna de gebakken aardappelschijfjes toe en laat ze kort meebakken.
4
 Giet de geklutste eieren zachtjes over de ingrediënten in de pan. De boerenomelet is klaar wanneer de eieren zijn gestold.

Onze tip

Dien op met augurkjes of radijsjes.

Vergelijkbare recepten

Boerenomelet

gemiddeld 30 min

Ingrediënten

300 g bofrost*
300 g
bofrost*Aardappelschijfjes 500 g
80 g
spek (of gekookte ham)
3
eieren
50 ml
melk
2 el bofrost*
2 el
1 el
boter
100 g bofrost*
100 g
2 el
bieslook
frituurvet

Bereiding

1.
Bak de aardappelschijfjes krokant in de friteuse.
2.
Snij het spek in blokjes en kluts de eieren. Doe de melk en de bieslook bij de eieren, kruid met peper en zout. Gebruik een vork om alles goed door elkaar te roeren.
3.
Laat de boter smelten in de pan en voeg de spekblokjes toe. Voeg daarna de gebakken aardappelschijfjes toe en laat ze kort meebakken.
4.
Giet de geklutste eieren zachtjes over de ingrediënten in de pan. De boerenomelet is klaar wanneer de eieren zijn gestold.

Jouw bofrost*voordelen