Picknicken met bofrost*

Receptinformatie


Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Salades, Snacks & kleine gerechten, Kant-en-klaar als basis, voor kinderen, Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:

Voedingswaarden

per persoon


Calorieën:
1090 kcal
Vet:
52 g
Koolhydraten:
73 g
Proteïne:
78 g

Bereiding

 Meng de Griekse yoghurt met de vanillesuiker en verdeel over 4 potjes. Leg de bevroren frambozen erop en sluit de potjes goed af.
 Breng de bonte bonensalade, de Griekse salade en de kipfiletstukjes over in afsluitbare kommen.
 Zet de potjes en kommen in een picknickmand.
 Vergeet niet om glazen, borden, bestek en servetten in te pakken voor een geslaagde picknick.
 Roer de salades voor het eten nog eens om en leg de tonijn in grote stukken bij de Griekse salade.
 Maak van de overige ingrediënten kleurrijke spiesjes.
 De bevroren ingrediënten houden de andere voedingsmiddelen lekker koel onderweg en zijn ontdooid wanneer u aankomt. Zo hoeft u geen frigoboxen of andere apparaten mee te zeulen. Voor een picknick in de tuin kunt u de ingrediënten laten ontdooien volgens de instructies op de verpakking.

Ingrediënten


Aantal personen:
500 g
Griekse yoghurt of opgeklopte verse kaas
2 pakje(s)
vanillesuiker
500 g bofrost* Frambozen
500 g
750 g bofrost* Bonte bonensalade
750 g
bofrost*Bonte bonensalade
750 g bofrost* Griekse salade
750 g
bofrost*Griekse salade
400 g bofrost* Kipfiletstukjes
400 g
400 g bofrost* Minigehaktballetjes
400 g
bofrost*Minigehaktballetjes
1 l
sinaasappelsap
1 blik(ken)
tonijn
tandenstoker / bamboestokje o.d.
andere ingrediënten naar smaak
rode / gele kerstomaten
mozzarellabolletjes
Fruit in blokjes of gehalveerd: meloenen, ananas, druiven, vijgen
zwarte / groene olijven
komkommer
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Meng de Griekse yoghurt met de vanillesuiker en verdeel over 4 potjes. Leg de bevroren frambozen erop en sluit de potjes goed af.
2.
Breng de bonte bonensalade, de Griekse salade en de kipfiletstukjes over in afsluitbare kommen.
3.
Zet de potjes en kommen in een picknickmand.
4.
Vergeet niet om glazen, borden, bestek en servetten in te pakken voor een geslaagde picknick.
5.
Roer de salades voor het eten nog eens om en leg de tonijn in grote stukken bij de Griekse salade.
6.
Maak van de overige ingrediënten kleurrijke spiesjes.
7.
De bevroren ingrediënten houden de andere voedingsmiddelen lekker koel onderweg en zijn ontdooid wanneer u aankomt. Zo hoeft u geen frigoboxen of andere apparaten mee te zeulen. Voor een picknick in de tuin kunt u de ingrediënten laten ontdooien volgens de instructies op de verpakking.