Vegan green bowl met knapperige curry-kikkererwten
Receptinformatie
Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Eigenschappen:
zonder vlees,
zonder vis,zonder varkensvlees
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op 220 °C boven/onderwarmte.
2.
Giet het vocht van de kikkererwten af en dep ze droog met keukenrol. Breng de kikkererwten op smaak met de curry en de helft van de peper en het zout. Verdeel de kikkererwten over een ovenplaat met bakpapier en laat ze gedurende 20 minuten krokant worden op de bovenste plaat in de oven.
3.
Bereid de broccoli en de erwten volgens de instructies op de verpakking. Snijd de appel in dunne schijfjes.
4.
Pers de citroen. Breng de yoghurt op smaak met het citroensap, de citroenzeste, de andere helft van de peper en het zout en de peterselie.
5.
Verdeel de groenten in waaiervorm over een kom en serveer met de amandelen en de yoghurtdip.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op 220 °C boven/onderwarmte.
2.
Giet het vocht van de kikkererwten af en dep ze droog met keukenrol. Breng de kikkererwten op smaak met de curry en de helft van de peper en het zout. Verdeel de kikkererwten over een ovenplaat met bakpapier en laat ze gedurende 20 minuten krokant worden op de bovenste plaat in de oven.
3.
Bereid de broccoli en de erwten volgens de instructies op de verpakking. Snijd de appel in dunne schijfjes.
4.
Pers de citroen. Breng de yoghurt op smaak met het citroensap, de citroenzeste, de andere helft van de peper en het zout en de peterselie.
5.
Verdeel de groenten in waaiervorm over een kom en serveer met de amandelen en de yoghurtdip.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op 220 °C boven/onderwarmte.
2.
Giet het vocht van de kikkererwten af en dep ze droog met keukenrol. Breng de kikkererwten op smaak met de curry en de helft van de peper en het zout. Verdeel de kikkererwten over een ovenplaat met bakpapier en laat ze gedurende 20 minuten krokant worden op de bovenste plaat in de oven.
3.
Bereid de broccoli en de erwten volgens de instructies op de verpakking. Snijd de appel in dunne schijfjes.
4.
Pers de citroen. Breng de yoghurt op smaak met het citroensap, de citroenzeste, de andere helft van de peper en het zout en de peterselie.
5.
Verdeel de groenten in waaiervorm over een kom en serveer met de amandelen en de yoghurtdip.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.