Lekkere confituur van bofrost*Zomerse fruitsalade

Receptinformatie


Bereidingstijd:
45 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Was de appel, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes.
 Doe de stukjes appel samen met de bofrost*Zomerse fruitsalade, de suiker en het zout in een kookpot en laat 30 minuten inkoken.
 Spoel ondertussen drie glazen potjes uit met heet water en droog af.
 Passeer na 30 minuten de hete marmelade door een fijne zeef of een passe-vite en vul de glazen met de nog warme confituur. Sluit ze meteen af en laat afkoelen. Bewaar daarna in de koelkast.
Tip
Omdat de confituur met weinig suiker is gemaakt, is ze maar ongeveer 4 weken houdbaar in de koelkast.

Ingrediënten


Aantal personen:
1 stuk(ken)
appel
400 g bofrost* Zomerse fruitsalade
400 g
60 g
bruine suiker
1 snufje
zout
1 pakje(s)
bofrost*Botergist voor het bakken
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Was de appel, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes.
2.
Doe de stukjes appel samen met de bofrost*Zomerse fruitsalade, de suiker en het zout in een kookpot en laat 30 minuten inkoken.
3.
Spoel ondertussen drie glazen potjes uit met heet water en droog af.
4.
Passeer na 30 minuten de hete marmelade door een fijne zeef of een passe-vite en vul de glazen met de nog warme confituur. Sluit ze meteen af en laat afkoelen. Bewaar daarna in de koelkast.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.