Eigenschappen:

zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Was de appel, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes.
2
 Doe de stukjes appel samen met de bofrost*Zomerse fruitsalade, de suiker en het zout in een kookpot en laat 30 minuten inkoken.
3
 Spoel ondertussen drie glazen potjes uit met heet water en droog af.
4
 Passeer na 30 minuten de hete marmelade door een fijne zeef of een passe-vite en vul de glazen met de nog warme confituur. Sluit ze meteen af en laat afkoelen. Bewaar daarna in de koelkast.

Onze tip

Omdat de confituur met weinig suiker is gemaakt, is ze maar ongeveer 4 weken houdbaar in de koelkast.

Vergelijkbare recepten

Lekkere confituur van bofrost*Zomerse fruitsalade

eenvoudig 45 min

Ingrediënten

1 stuk(ken)
appel
400 g bofrost* Zomerse fruitsalade
400 g
Vegan
60 g
bruine suiker
1 snufje
zout
1 pakje(s)
bofrost*Botergist voor het bakken

Bereiding

1.
Was de appel, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes.
2.
Doe de stukjes appel samen met de bofrost*Zomerse fruitsalade, de suiker en het zout in een kookpot en laat 30 minuten inkoken.
3.
Spoel ondertussen drie glazen potjes uit met heet water en droog af.
4.
Passeer na 30 minuten de hete marmelade door een fijne zeef of een passe-vite en vul de glazen met de nog warme confituur. Sluit ze meteen af en laat afkoelen. Bewaar daarna in de koelkast.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.