Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Varkensvrij

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
240 kcal
Vetten:
11 g
waarvan verzadigde vetzuren:
0 g
Suikers:
0 g
Zout:
0 g
Koolhydraten:
12 g
Eiwitten:
23 g
Voedingsvezels:
0 g

Bereiding

1
 1 Laat de kalkoenmedaillons ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6,5 uur) en dep vervolgens droog. Verdeel de paprika op een bord, dek ze af en laat ze ongeveer 2 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast 4,5 uur).
2
 2 Snij het vlees in dunne reepjes en doe het samen met de maizena, de norivlokken, de helft van de sesamolie en de helft van de sojasaus in een kom en laat 10 minuten marineren.
3
 3 Maak ondertussen de lente-uitjes schoon, schil de gember en snij beide in dunne schijfjes. Schil de knoflook en hak fijn.
4
 4 Verhit de raapzaadolie in een wokpan en bak de kalkoenreepjes 7 à 10 minuten. Voeg telkens de helft van de gember en de knoflook toe en laat kort mee bakken. Haal alles uit de pan en zet opzij.
5
 5 Stoof de paprika en de lente-uitjes 3 à 5 minuten in het bakvet en voeg de rest van de gember en de knoflook toe. Voeg het vlees toe aan de groenten en breng alles op smaak met de azijn, sake, honing en de rest van de sojasaus en sesamolie. Strooi er nog een beetje norivlokken over en dien op.

Vergelijkbare recepten

Aziatische wok met gember

eenvoudig 30 min

Ingrediënten

400 g bofrost*
400 g
bofrost*Kalkoenmedaillons, natuur
500 g bofrost*
500 g
bofrost*Paprika Trio
1 Theelepel
Speisestärke
2 Theelepel
witte sesamolie
2 Eetlepel
sojasaus
1.5 Theelepel
norivlokken (of 1 el oestersaus), en nog wat nori voor de afwerking
2 Theelepel
lente-uitjes
1 Stuk
gember (3 cm)
2 Teen/Tenen
knoflooktenen
1 Eetlepel
raapzaadolie
2 Eetlepel
rijstazijn (of appelazijn)
1 Eetlepel
honing

Bereiding

1.
1 Laat de kalkoenmedaillons ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6,5 uur) en dep vervolgens droog. Verdeel de paprika op een bord, dek ze af en laat ze ongeveer 2 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast 4,5 uur).
2.
2 Snij het vlees in dunne reepjes en doe het samen met de maizena, de norivlokken, de helft van de sesamolie en de helft van de sojasaus in een kom en laat 10 minuten marineren.
3.
3 Maak ondertussen de lente-uitjes schoon, schil de gember en snij beide in dunne schijfjes. Schil de knoflook en hak fijn.
4.
4 Verhit de raapzaadolie in een wokpan en bak de kalkoenreepjes 7 à 10 minuten. Voeg telkens de helft van de gember en de knoflook toe en laat kort mee bakken. Haal alles uit de pan en zet opzij.
5.
5 Stoof de paprika en de lente-uitjes 3 à 5 minuten in het bakvet en voeg de rest van de gember en de knoflook toe. Voeg het vlees toe aan de groenten en breng alles op smaak met de azijn, sake, honing en de rest van de sojasaus en sesamolie. Strooi er nog een beetje norivlokken over en dien op.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.