De salade en de barbecuesaus kunnen al een dag op voorhand worden gemaakt. Voor de salade: breng lichtgezouten water aan de kook, voeg de bevroren bonen toe en breng terug aan de kook. Laat vervolgens 10 minuten garen op een zacht vuur, met het deksel. Giet de bonen af en laat ze schrikken onder koud water. Snij de aardappelen in blokjes en doe ze samen met de bonen in een kom. Fruit de uien in een beetje olie en blus met de bouillon. Roer de bouillon bij de salade en druppel er vervolgens de boter over. Laat enkele uren of een nacht in de koelkast afgedekt trekken. Maak van de overige ingrediënten de marinade en voeg toe om de smaak te verfijnen.
2
Breng de ingrediënten voor de barbecuesaus aan de kook in een pot en laat 20 à 25 minuten inkoken. Voeg eventueel meer azijn en sap toe. Pureer en kruid pikant af.
3
Laat de medaillons ongeveer 2 uur bedenkt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 4 uur). Giet het vrijgekomen vocht weg. Dep de medaillons droog en wikkel ze met de rozemarijn en het spek in tot stevige pakketjes, prik eventueel vast met tandestokers. Grill ze 1 minuut op elke kant in het midden van de rooster van de hete barbecue, grill vervolgens nog 10 minuten op de rand van de rooster en draai daarbij regelmatig om. Dien op met de salade en de saus.
Onze tip
Maak de barbecuesaus met chipotlechilipeper voor een subtiel rokerige pikantheid.
Varkensmedaillons in rozemarijnspekjasje met salade van bonen en aardappelen
gemiddeld
60 min
Ingrediënten
2stuk(s)
Varkensmedaillons, gemarineerd
2takje(s)
rozemarijn
4schijf/schijven
spek
125 g bofrost*
125g
bofrost*Sperziebonen
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
125g
in de schil gekookte aardappelen, gepeld
¼ el bofrost*
¼el
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
1¼el
olijfolie
37.5ml
warme groentebouillon
½el
gesmolten boter
¼el
dragonblaadjes
0.3el
graanmosterd
½el
appelazijn
zout
peper
125g
trostomaten, in blokjes
¼
chilipeper, fijngesneden
¼el
kruidenazijn
1el
appelsap
½
knoflooktenen, fijngesneden
¼el
ruwe rietsuiker
¼tl
zout en peper
¼tl
pikante mosterd
¼tl
pikant chili- en paprikapoeder
¼tl
gemalen komijn
4stuk(s)
Varkensmedaillons, gemarineerd
4takje(s)
rozemarijn
8schijf/schijven
spek
250 g bofrost*
250g
bofrost*Sperziebonen
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
250g
in de schil gekookte aardappelen, gepeld
½ el bofrost*
½el
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
2½el
olijfolie
75ml
warme groentebouillon
1el
gesmolten boter
½el
dragonblaadjes
0.6el
graanmosterd
1el
appelazijn
zout
peper
250g
trostomaten, in blokjes
½
chilipeper, fijngesneden
½el
kruidenazijn
2el
appelsap
1
knoflooktenen, fijngesneden
½el
ruwe rietsuiker
½tl
zout en peper
½tl
pikante mosterd
½tl
pikant chili- en paprikapoeder
½tl
gemalen komijn
6stuk(s)
Varkensmedaillons, gemarineerd
6takje(s)
rozemarijn
12schijf/schijven
spek
375 g bofrost*
375g
bofrost*Sperziebonen
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
375g
in de schil gekookte aardappelen, gepeld
¾ el bofrost*
¾el
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
3¾el
olijfolie
112.5ml
warme groentebouillon
1½el
gesmolten boter
¾el
dragonblaadjes
0.9el
graanmosterd
1½el
appelazijn
zout
peper
375g
trostomaten, in blokjes
¾
chilipeper, fijngesneden
¾el
kruidenazijn
3el
appelsap
1½
knoflooktenen, fijngesneden
¾el
ruwe rietsuiker
¾tl
zout en peper
¾tl
pikante mosterd
¾tl
pikant chili- en paprikapoeder
¾tl
gemalen komijn
8stuk(s)
Varkensmedaillons, gemarineerd
8takje(s)
rozemarijn
16schijf/schijven
spek
500 g bofrost*
500g
bofrost*Sperziebonen
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
Informatie over de symbolen
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
500g
in de schil gekookte aardappelen, gepeld
1 el bofrost*
1el
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
5el
olijfolie
150ml
warme groentebouillon
2el
gesmolten boter
1el
dragonblaadjes
1.2el
graanmosterd
2el
appelazijn
zout
peper
500g
trostomaten, in blokjes
1
chilipeper, fijngesneden
1el
kruidenazijn
4el
appelsap
2
knoflooktenen, fijngesneden
1el
ruwe rietsuiker
1tl
zout en peper
1tl
pikante mosterd
1tl
pikant chili- en paprikapoeder
1tl
gemalen komijn
10stuk(s)
Varkensmedaillons, gemarineerd
10takje(s)
rozemarijn
20schijf/schijven
spek
625 g bofrost*
625g
bofrost*Sperziebonen
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
625g
in de schil gekookte aardappelen, gepeld
1¼ el bofrost*
1¼el
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
6¼el
olijfolie
187.5ml
warme groentebouillon
2½el
gesmolten boter
1¼el
dragonblaadjes
1½el
graanmosterd
2½el
appelazijn
zout
peper
625g
trostomaten, in blokjes
1¼
chilipeper, fijngesneden
1¼el
kruidenazijn
5el
appelsap
2½
knoflooktenen, fijngesneden
1¼el
ruwe rietsuiker
1¼tl
zout en peper
1¼tl
pikante mosterd
1¼tl
pikant chili- en paprikapoeder
1¼tl
gemalen komijn
12stuk(s)
Varkensmedaillons, gemarineerd
12takje(s)
rozemarijn
24schijf/schijven
spek
750 g bofrost*
750g
bofrost*Sperziebonen
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
750g
in de schil gekookte aardappelen, gepeld
1½ el bofrost*
1½el
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
7½el
olijfolie
225ml
warme groentebouillon
3el
gesmolten boter
1½el
dragonblaadjes
1.8el
graanmosterd
3el
appelazijn
zout
peper
750g
trostomaten, in blokjes
1½
chilipeper, fijngesneden
1½el
kruidenazijn
6el
appelsap
3
knoflooktenen, fijngesneden
1½el
ruwe rietsuiker
1½tl
zout en peper
1½tl
pikante mosterd
1½tl
pikant chili- en paprikapoeder
1½tl
gemalen komijn
14stuk(s)
Varkensmedaillons, gemarineerd
14takje(s)
rozemarijn
28schijf/schijven
spek
875 g bofrost*
875g
bofrost*Sperziebonen
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
875g
in de schil gekookte aardappelen, gepeld
1¾ el bofrost*
1¾el
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
8¾el
olijfolie
262.5ml
warme groentebouillon
3½el
gesmolten boter
1¾el
dragonblaadjes
2.1el
graanmosterd
3½el
appelazijn
zout
peper
875g
trostomaten, in blokjes
1¾
chilipeper, fijngesneden
1¾el
kruidenazijn
7el
appelsap
3½
knoflooktenen, fijngesneden
1¾el
ruwe rietsuiker
1¾tl
zout en peper
1¾tl
pikante mosterd
1¾tl
pikant chili- en paprikapoeder
1¾tl
gemalen komijn
16stuk(s)
Varkensmedaillons, gemarineerd
16takje(s)
rozemarijn
32schijf/schijven
spek
1000 g bofrost*
1000g
bofrost*Sperziebonen
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1000g
in de schil gekookte aardappelen, gepeld
2 el bofrost*
2el
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
10el
olijfolie
300ml
warme groentebouillon
4el
gesmolten boter
2el
dragonblaadjes
2.4el
graanmosterd
4el
appelazijn
zout
peper
1000g
trostomaten, in blokjes
2
chilipeper, fijngesneden
2el
kruidenazijn
8el
appelsap
4
knoflooktenen, fijngesneden
2el
ruwe rietsuiker
2tl
zout en peper
2tl
pikante mosterd
2tl
pikant chili- en paprikapoeder
2tl
gemalen komijn
18stuk(s)
Varkensmedaillons, gemarineerd
18takje(s)
rozemarijn
36schijf/schijven
spek
1125 g bofrost*
1125g
bofrost*Sperziebonen
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1125g
in de schil gekookte aardappelen, gepeld
2¼ el bofrost*
2¼el
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
11¼el
olijfolie
337.5ml
warme groentebouillon
4½el
gesmolten boter
2¼el
dragonblaadjes
2.7el
graanmosterd
4½el
appelazijn
zout
peper
1125g
trostomaten, in blokjes
2¼
chilipeper, fijngesneden
2¼el
kruidenazijn
9el
appelsap
4½
knoflooktenen, fijngesneden
2¼el
ruwe rietsuiker
2¼tl
zout en peper
2¼tl
pikante mosterd
2¼tl
pikant chili- en paprikapoeder
2¼tl
gemalen komijn
20stuk(s)
Varkensmedaillons, gemarineerd
20takje(s)
rozemarijn
40schijf/schijven
spek
1250 g bofrost*
1250g
bofrost*Sperziebonen
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1250g
in de schil gekookte aardappelen, gepeld
2½ el bofrost*
2½el
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
12½el
olijfolie
375ml
warme groentebouillon
5el
gesmolten boter
2½el
dragonblaadjes
3el
graanmosterd
5el
appelazijn
zout
peper
1250g
trostomaten, in blokjes
2½
chilipeper, fijngesneden
2½el
kruidenazijn
10el
appelsap
5
knoflooktenen, fijngesneden
2½el
ruwe rietsuiker
2½tl
zout en peper
2½tl
pikante mosterd
2½tl
pikant chili- en paprikapoeder
2½tl
gemalen komijn
22stuk(s)
Varkensmedaillons, gemarineerd
22takje(s)
rozemarijn
44schijf/schijven
spek
1375 g bofrost*
1375g
bofrost*Sperziebonen
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1375g
in de schil gekookte aardappelen, gepeld
2¾ el bofrost*
2¾el
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
13¾el
olijfolie
412.5ml
warme groentebouillon
5½el
gesmolten boter
2¾el
dragonblaadjes
3.3el
graanmosterd
5½el
appelazijn
zout
peper
1375g
trostomaten, in blokjes
2¾
chilipeper, fijngesneden
2¾el
kruidenazijn
11el
appelsap
5½
knoflooktenen, fijngesneden
2¾el
ruwe rietsuiker
2¾tl
zout en peper
2¾tl
pikante mosterd
2¾tl
pikant chili- en paprikapoeder
2¾tl
gemalen komijn
24stuk(s)
Varkensmedaillons, gemarineerd
24takje(s)
rozemarijn
48schijf/schijven
spek
1500 g bofrost*
1500g
bofrost*Sperziebonen
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1500g
in de schil gekookte aardappelen, gepeld
3 el bofrost*
3el
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
15el
olijfolie
450ml
warme groentebouillon
6el
gesmolten boter
3el
dragonblaadjes
3.6el
graanmosterd
6el
appelazijn
zout
peper
1500g
trostomaten, in blokjes
3
chilipeper, fijngesneden
3el
kruidenazijn
12el
appelsap
6
knoflooktenen, fijngesneden
3el
ruwe rietsuiker
3tl
zout en peper
3tl
pikante mosterd
3tl
pikant chili- en paprikapoeder
3tl
gemalen komijn
Bereiding
1.
De salade en de barbecuesaus kunnen al een dag op voorhand worden gemaakt. Voor de salade: breng lichtgezouten water aan de kook, voeg de bevroren bonen toe en breng terug aan de kook. Laat vervolgens 10 minuten garen op een zacht vuur, met het deksel. Giet de bonen af en laat ze schrikken onder koud water. Snij de aardappelen in blokjes en doe ze samen met de bonen in een kom. Fruit de uien in een beetje olie en blus met de bouillon. Roer de bouillon bij de salade en druppel er vervolgens de boter over. Laat enkele uren of een nacht in de koelkast afgedekt trekken. Maak van de overige ingrediënten de marinade en voeg toe om de smaak te verfijnen.
2.
Breng de ingrediënten voor de barbecuesaus aan de kook in een pot en laat 20 à 25 minuten inkoken. Voeg eventueel meer azijn en sap toe. Pureer en kruid pikant af.
3.
Laat de medaillons ongeveer 2 uur bedenkt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 4 uur). Giet het vrijgekomen vocht weg. Dep de medaillons droog en wikkel ze met de rozemarijn en het spek in tot stevige pakketjes, prik eventueel vast met tandestokers. Grill ze 1 minuut op elke kant in het midden van de rooster van de hete barbecue, grill vervolgens nog 10 minuten op de rand van de rooster en draai daarbij regelmatig om. Dien op met de salade en de saus.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.