De Parmezaanse kaas raspen op een bakblik met bakpapier kleine hoopjes geraspte kaas maken. In de oven gedurende 10 min op 200°C bakken of tot de kaas gesmolten is en een beetje bruin kleurt Laten afkoelen uit de oven.
2
De ontdooide kipfilets ‘Caprese’ in een pan met boter bakken
3
De basilicum met wat olijfolie fijn mixen.
4
De pasta koken, afgieten en mengen met de basilicumolie.
5
De pasta op een bordje leggen, de kipfilet in schijfjes snijden en ernaast leggen en afwerken met een krokant kaaskoekje en wat geraspte Parmezaanse kaas.
Kipfilet ‘caprese’ met basilicumpasta en een kaaskoekje
gemiddeld
35 min
Ingrediënten
1 Hart(en) bofrost*
1Hart(en)
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
¼Hart(en)
Parmezaanse kaas
125g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
2 Hart(en) bofrost*
2Hart(en)
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
½Hart(en)
Parmezaanse kaas
250g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
3 Hart(en) bofrost*
3Hart(en)
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
¾Hart(en)
Parmezaanse kaas
375g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
4 Hart(en) bofrost*
4Hart(en)
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
1Hart(en)
Parmezaanse kaas
500g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
5 Hart(en) bofrost*
5Hart(en)
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
1¼Hart(en)
Parmezaanse kaas
625g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
6 Hart(en) bofrost*
6Hart(en)
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
1½Hart(en)
Parmezaanse kaas
750g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
7 Hart(en) bofrost*
7Hart(en)
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
1¾Hart(en)
Parmezaanse kaas
875g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
8 Hart(en) bofrost*
8Hart(en)
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
2Hart(en)
Parmezaanse kaas
1000g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
9 Hart(en) bofrost*
9Hart(en)
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
2¼Hart(en)
Parmezaanse kaas
1125g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
10 Hart(en) bofrost*
10Hart(en)
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
2½Hart(en)
Parmezaanse kaas
1250g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
11 Hart(en) bofrost*
11Hart(en)
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
2¾Hart(en)
Parmezaanse kaas
1375g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
12 Hart(en) bofrost*
12Hart(en)
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
3Hart(en)
Parmezaanse kaas
1500g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
Bereiding
1.
De Parmezaanse kaas raspen op een bakblik met bakpapier kleine hoopjes geraspte kaas maken. In de oven gedurende 10 min op 200°C bakken of tot de kaas gesmolten is en een beetje bruin kleurt Laten afkoelen uit de oven.
2.
De ontdooide kipfilets ‘Caprese’ in een pan met boter bakken
3.
De basilicum met wat olijfolie fijn mixen.
4.
De pasta koken, afgieten en mengen met de basilicumolie.
5.
De pasta op een bordje leggen, de kipfilet in schijfjes snijden en ernaast leggen en afwerken met een krokant kaaskoekje en wat geraspte Parmezaanse kaas.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.