Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Zeevruchtenvrij, Pluimveevrij, Wildvleesvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Laat de minirumpsteaks ’s nachts ontdooien in de koelkast. Laat de tomaten- en uienblokjes ontdooien.
2
 Meng het maïsmeel, het bakpoeder, het zout en de groentebouillon in een schotel tot een kleverig deeg ontstaat. Verdeel het deeg volgens het aantal porties en rol elk stuk met behulp van een deegrol uit tot een ovaal.
3
 Verhit de olie in een grote pan. Leg het huarache-deeg in de pan en laat 1 minuut bakken. Keer het deeg om zodra de bodem lichtbruin kleurt en laat nog een minuut baken op de andere kant. Keer de huarache ongeveer 4 keer om zodat beide kanten gelijkmatig gekleurd zijn. Herhaal deze handelingen met alle stukken deeg.
4
 Spoel de bonen en kook ze 3 à 5 minuten in een pot. Verdeel ze vervolgens over de huarache.
5
 Warm de ontdooide rumpsteaks op in een antikleefpan met wat olie en laat ze 10 minuten bakken op een middelhoog vuur. Keer het vlees regelmatig om. Snijd het vlees vervolgens in dunne reepjes en verdeel het over de huarache.
6
 Spoel de kool, snijd ze in fijne reepjes en verdeel ze over de huarache. Hak de tomaten en uienblokjes fijn en verdeel ze eveneens over de huarache.
7
 Strooi vervolgens de geraspte kaas erover en werk af met de salsa en/of zure room.
8
 De huarache kan zowel open als opgerold geconsumeerd worden.

Vergelijkbare recepten

Mexicaanse huarache

gemiddeld 50 min

Ingrediënten

2.00 Stuk bofrost*
2.00 Stuk
bofrost*Minirumpsteaks, gemarineerd
4.00 Eetlepel bofrost*
4.00 Eetlepel
Vegan
4.00 Theelepel bofrost*
4.00 Theelepel
Vegan
250.00 g
maïsmeel
0.50 Theelepel
bakpoeder
1.00 Snufje(s)
zout
200.00 ml
groentebouillon
1.00 Eetlepel
koolzaadolie
100.00 g
zwarte bonen
100.00 g
witte kool
100.00 g
geraspte kaas
4.00 Eetlepel
salsasaus en/of zure room

Bereiding

1.
Laat de minirumpsteaks ’s nachts ontdooien in de koelkast. Laat de tomaten- en uienblokjes ontdooien.
2.
Meng het maïsmeel, het bakpoeder, het zout en de groentebouillon in een schotel tot een kleverig deeg ontstaat. Verdeel het deeg volgens het aantal porties en rol elk stuk met behulp van een deegrol uit tot een ovaal.
3.
Verhit de olie in een grote pan. Leg het huarache-deeg in de pan en laat 1 minuut bakken. Keer het deeg om zodra de bodem lichtbruin kleurt en laat nog een minuut baken op de andere kant. Keer de huarache ongeveer 4 keer om zodat beide kanten gelijkmatig gekleurd zijn. Herhaal deze handelingen met alle stukken deeg.
4.
Spoel de bonen en kook ze 3 à 5 minuten in een pot. Verdeel ze vervolgens over de huarache.
5.
Warm de ontdooide rumpsteaks op in een antikleefpan met wat olie en laat ze 10 minuten bakken op een middelhoog vuur. Keer het vlees regelmatig om. Snijd het vlees vervolgens in dunne reepjes en verdeel het over de huarache.
6.
Spoel de kool, snijd ze in fijne reepjes en verdeel ze over de huarache. Hak de tomaten en uienblokjes fijn en verdeel ze eveneens over de huarache.
7.
Strooi vervolgens de geraspte kaas erover en werk af met de salsa en/of zure room.
8.
De huarache kan zowel open als opgerold geconsumeerd worden.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.