Verwarm de oven voor op 200°C boven- en onderwarmte. Vet de bodem van twee springvormen met een diameter van 20 cm in met boter.
2
Klop de eieren samen met 3 eetlepels water op in een mengkom. Voeg de suiker toe en klop alles nog 4 minuten op.
3
Voeg de vanillesuiker en het zout toe en zeef vervolgens het roggemeel en het cacaopoeder boven de kom. Meng alles nogmaals en verdeel vervolgens het deeg over beide bakvormen. Strijk het deeg glad en laat ongeveer 25 minuten bakken. Haal de bakvormen uit de oven en laat ze afkoelen.
4
Doe de rodevruchtenmix in een kom geschikt voor de microgolfoven en laat het fruit 5 minuten ontdooien bij 180 Watt. Giet 100 ml water in een pot, roer de suiker eronder en breng aan de kook.
5
Los de maïzena op in een scheutje koud water en giet dit mengsel vervolgens in de kokende vruchtenmix. Laat nogmaals opkoken, haal de pot van het vuur en laat afkoelen.
6
Klop de mascarpone en room stijf in een schotel.
7
Leg een biscuitbodem op een taartschaal. Verdeel de mascarponecrème hierover en houd daarbij 3 eetlepels over. Bestrijk de crème met de rode vruchten en leg hier de tweede biscuitbodem bovenop.
8
Verdeel de resterende crème over het midden van de bovenste biscuitbodem. Bestrooi met bloemsuiker en de fijngehakte pistachenoten. Versier de taart met verse bessen en serveer.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
7½g
roggemeel
15g
roggemeel
25g
roggemeel
30g
roggemeel
40g
roggemeel
50g
roggemeel
50g
roggemeel
60g
roggemeel
75g
roggemeel
75g
roggemeel
80g
roggemeel
90g
roggemeel
08EL
cacaopoeder
0,17EL
cacaopoeder
¼EL
cacaopoeder
⅓EL
cacaopoeder
0,4EL
cacaopoeder
½EL
cacaopoeder
0,6EL
cacaopoeder
0,66EL
cacaopoeder
¾EL
cacaopoeder
0,88EL
cacaopoeder
0,9EL
cacaopoeder
1EL
cacaopoeder
30 g bofrost* Rodevruchtenmix
30g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
60 g bofrost* Rodevruchtenmix
60g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
90 g bofrost* Rodevruchtenmix
90g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
125 g bofrost* Rodevruchtenmix
125g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
150 g bofrost* Rodevruchtenmix
150g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
200 g bofrost* Rodevruchtenmix
200g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
225 g bofrost* Rodevruchtenmix
225g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
250 g bofrost* Rodevruchtenmix
250g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
275 g bofrost* Rodevruchtenmix
275g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
325 g bofrost* Rodevruchtenmix
325g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
350 g bofrost* Rodevruchtenmix
350g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
375 g bofrost* Rodevruchtenmix
375g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
Informatie over de symbolen
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
0,12EL
suiker
¼EL
suiker
0,38EL
suiker
½EL
suiker
0,62EL
suiker
¾EL
suiker
0,88EL
suiker
1EL
suiker
1,12EL
suiker
1¼EL
suiker
1,38EL
suiker
1½EL
suiker
08EL
maïzena
0,17EL
maïzena
¼EL
maïzena
⅓EL
maïzena
0,4EL
maïzena
½EL
maïzena
0,6EL
maïzena
0,66EL
maïzena
¾EL
maïzena
0,88EL
maïzena
0,9EL
maïzena
1EL
maïzena
16,67g
mascarpone
33⅓g
mascarpone
50g
mascarpone
66,67g
mascarpone
80g
mascarpone
100g
mascarpone
125g
mascarpone
125g
mascarpone
150g
mascarpone
175g
mascarpone
175g
mascarpone
200g
mascarpone
8⅓ml
room
16,67ml
room
25ml
room
33⅓ml
room
40ml
room
50ml
room
60ml
room
66,67ml
room
75ml
room
80ml
room
90ml
room
100ml
room
0,17stuk(ken)
springvormen
⅓stuk(ken)
springvormen
½stuk(ken)
springvormen
0,66stuk(ken)
springvormen
0,88stuk(ken)
springvormen
1stuk(ken)
springvormen
1,17stuk(ken)
springvormen
1⅓stuk(ken)
springvormen
1½stuk(ken)
springvormen
1,67stuk(ken)
springvormen
1,83stuk(ken)
springvormen
2stuk(ken)
springvormen
08EL
boter om de vormen in te vetten
0,17EL
boter om de vormen in te vetten
¼EL
boter om de vormen in te vetten
⅓EL
boter om de vormen in te vetten
0,4EL
boter om de vormen in te vetten
½EL
boter om de vormen in te vetten
0,6EL
boter om de vormen in te vetten
0,66EL
boter om de vormen in te vetten
¾EL
boter om de vormen in te vetten
0,88EL
boter om de vormen in te vetten
0,9EL
boter om de vormen in te vetten
1EL
boter om de vormen in te vetten
2½g
verse bessen voor de afwerking
5g
verse bessen voor de afwerking
7½g
verse bessen voor de afwerking
10g
verse bessen voor de afwerking
12½g
verse bessen voor de afwerking
15g
verse bessen voor de afwerking
17½g
verse bessen voor de afwerking
20g
verse bessen voor de afwerking
25g
verse bessen voor de afwerking
25g
verse bessen voor de afwerking
30g
verse bessen voor de afwerking
30g
verse bessen voor de afwerking
1,67g
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
3⅓g
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
5g
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
6,67g
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
8⅓g
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
10g
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
11,67g
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
13⅓g
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
15g
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
16,67g
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
18⅓g
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
20g
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
08TL
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
0,17TL
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
¼TL
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
⅓TL
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
0,4TL
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
½TL
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
0,6TL
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
0,66TL
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
¾TL
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
0,88TL
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
0,9TL
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
1TL
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
08TL
bloemsuiker voor de afwerking
0,17TL
bloemsuiker voor de afwerking
¼TL
bloemsuiker voor de afwerking
⅓TL
bloemsuiker voor de afwerking
0,4TL
bloemsuiker voor de afwerking
½TL
bloemsuiker voor de afwerking
0,6TL
bloemsuiker voor de afwerking
0,66TL
bloemsuiker voor de afwerking
¾TL
bloemsuiker voor de afwerking
0,88TL
bloemsuiker voor de afwerking
0,9TL
bloemsuiker voor de afwerking
1TL
bloemsuiker voor de afwerking
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op 200°C boven- en onderwarmte. Vet de bodem van twee springvormen met een diameter van 20 cm in met boter.
2.
Klop de eieren samen met 3 eetlepels water op in een mengkom. Voeg de suiker toe en klop alles nog 4 minuten op.
3.
Voeg de vanillesuiker en het zout toe en zeef vervolgens het roggemeel en het cacaopoeder boven de kom. Meng alles nogmaals en verdeel vervolgens het deeg over beide bakvormen. Strijk het deeg glad en laat ongeveer 25 minuten bakken. Haal de bakvormen uit de oven en laat ze afkoelen.
4.
Doe de rodevruchtenmix in een kom geschikt voor de microgolfoven en laat het fruit 5 minuten ontdooien bij 180 Watt. Giet 100 ml water in een pot, roer de suiker eronder en breng aan de kook.
5.
Los de maïzena op in een scheutje koud water en giet dit mengsel vervolgens in de kokende vruchtenmix. Laat nogmaals opkoken, haal de pot van het vuur en laat afkoelen.
6.
Klop de mascarpone en room stijf in een schotel.
7.
Leg een biscuitbodem op een taartschaal. Verdeel de mascarponecrème hierover en houd daarbij 3 eetlepels over. Bestrijk de crème met de rode vruchten en leg hier de tweede biscuitbodem bovenop.
8.
Verdeel de resterende crème over het midden van de bovenste biscuitbodem. Bestrooi met bloemsuiker en de fijngehakte pistachenoten. Versier de taart met verse bessen en serveer.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.