De bouillon aan de kook brengen en al roerend de polenta toevoegen. Eventjes laten doorkoken.
2.
De geraspte cheddarkaas erdoor roeren en direct op een stuk bakpapier uitsmeren en laten afkoelen (ongeveer 2 cm dikte).
3.
Voor de tomatensalsa, de tomaten zonder zaadjes in kleine blokjes snijden. De peperoni, ui en knoflook fijn snijden en mengen met de tomatenblokjes. Op smaak brengen met peper, zout, fijngesneden koriander en olijfolie.
4.
De chicken Mexico bereiden op een bakplaat in de oven.
5.
Mooie vormpjes uitsteken van de afgekoelde polenta en deze met wat olijfolie aanbakken in de pan.
6.
De gebakken polenta op een bord verdelen, de gegaarde chicken Mexico erbovenop leggen en serveren met de tomatensalsa.
Ingrediënten
¼zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
½zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
¾zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
1zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
1¼zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
1½zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
1¾zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
2zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
2¼zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
2½zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
2¾zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
3zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
40g
polenta
75g
polenta
125g
polenta
150g
polenta
200g
polenta
225g
polenta
275g
polenta
300g
polenta
350g
polenta
375g
polenta
425g
polenta
450g
polenta
15cl
kippenbouillon
30cl
kippenbouillon
50cl
kippenbouillon
60cl
kippenbouillon
75cl
kippenbouillon
90cl
kippenbouillon
100cl
kippenbouillon
125cl
kippenbouillon
125cl
kippenbouillon
150cl
kippenbouillon
175cl
kippenbouillon
175cl
kippenbouillon
50g
geraspte cheddarkaas
100g
geraspte cheddarkaas
150g
geraspte cheddarkaas
200g
geraspte cheddarkaas
250g
geraspte cheddarkaas
300g
geraspte cheddarkaas
350g
geraspte cheddarkaas
400g
geraspte cheddarkaas
450g
geraspte cheddarkaas
500g
geraspte cheddarkaas
550g
geraspte cheddarkaas
600g
geraspte cheddarkaas
1stuk(s)
grote vleestomaten
2stuk(s)
grote vleestomaten
3stuk(s)
grote vleestomaten
4stuk(s)
grote vleestomaten
5stuk(s)
grote vleestomaten
6stuk(s)
grote vleestomaten
7stuk(s)
grote vleestomaten
8stuk(s)
grote vleestomaten
10stuk(s)
grote vleestomaten
10stuk(s)
grote vleestomaten
10stuk(s)
grote vleestomaten
12stuk(s)
grote vleestomaten
¼stuk(ken)
groene peperoni
½stuk(ken)
groene peperoni
¾stuk(ken)
groene peperoni
1stuk(ken)
groene peperoni
1¼stuk(ken)
groene peperoni
1½stuk(ken)
groene peperoni
1¾stuk(ken)
groene peperoni
2stuk(ken)
groene peperoni
2¼stuk(ken)
groene peperoni
2½stuk(ken)
groene peperoni
2¾stuk(ken)
groene peperoni
3stuk(ken)
groene peperoni
¼stuk(ken)
ui
½stuk(ken)
ui
¾stuk(ken)
ui
1stuk(ken)
ui
1¼stuk(ken)
ui
1½stuk(ken)
ui
1¾stuk(ken)
ui
2stuk(ken)
ui
2¼stuk(ken)
ui
2½stuk(ken)
ui
2¾stuk(ken)
ui
3stuk(ken)
ui
¼stuk(s)
knoflookteentje
½stuk(s)
knoflookteentje
¾stuk(s)
knoflookteentje
1stuk(s)
knoflookteentje
1¼stuk(s)
knoflookteentje
1½stuk(s)
knoflookteentje
1¾stuk(s)
knoflookteentje
2stuk(s)
knoflookteentje
2¼stuk(s)
knoflookteentje
2½stuk(s)
knoflookteentje
2¾stuk(s)
knoflookteentje
3stuk(s)
knoflookteentje
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
De bouillon aan de kook brengen en al roerend de polenta toevoegen. Eventjes laten doorkoken.
2.
De geraspte cheddarkaas erdoor roeren en direct op een stuk bakpapier uitsmeren en laten afkoelen (ongeveer 2 cm dikte).
3.
Voor de tomatensalsa, de tomaten zonder zaadjes in kleine blokjes snijden. De peperoni, ui en knoflook fijn snijden en mengen met de tomatenblokjes. Op smaak brengen met peper, zout, fijngesneden koriander en olijfolie.
4.
De chicken Mexico bereiden op een bakplaat in de oven.
5.
Mooie vormpjes uitsteken van de afgekoelde polenta en deze met wat olijfolie aanbakken in de pan.
6.
De gebakken polenta op een bord verdelen, de gegaarde chicken Mexico erbovenop leggen en serveren met de tomatensalsa.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
Ingrediënten
¼zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
½zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
¾zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
1zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
1¼zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
1½zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
1¾zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
2zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
2¼zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
2½zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
2¾zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
3zak(ken)
chicken Mexico (art. 11353)
40g
polenta
75g
polenta
125g
polenta
150g
polenta
200g
polenta
225g
polenta
275g
polenta
300g
polenta
350g
polenta
375g
polenta
425g
polenta
450g
polenta
15cl
kippenbouillon
30cl
kippenbouillon
50cl
kippenbouillon
60cl
kippenbouillon
75cl
kippenbouillon
90cl
kippenbouillon
100cl
kippenbouillon
125cl
kippenbouillon
125cl
kippenbouillon
150cl
kippenbouillon
175cl
kippenbouillon
175cl
kippenbouillon
50g
geraspte cheddarkaas
100g
geraspte cheddarkaas
150g
geraspte cheddarkaas
200g
geraspte cheddarkaas
250g
geraspte cheddarkaas
300g
geraspte cheddarkaas
350g
geraspte cheddarkaas
400g
geraspte cheddarkaas
450g
geraspte cheddarkaas
500g
geraspte cheddarkaas
550g
geraspte cheddarkaas
600g
geraspte cheddarkaas
1stuk(s)
grote vleestomaten
2stuk(s)
grote vleestomaten
3stuk(s)
grote vleestomaten
4stuk(s)
grote vleestomaten
5stuk(s)
grote vleestomaten
6stuk(s)
grote vleestomaten
7stuk(s)
grote vleestomaten
8stuk(s)
grote vleestomaten
10stuk(s)
grote vleestomaten
10stuk(s)
grote vleestomaten
10stuk(s)
grote vleestomaten
12stuk(s)
grote vleestomaten
¼stuk(ken)
groene peperoni
½stuk(ken)
groene peperoni
¾stuk(ken)
groene peperoni
1stuk(ken)
groene peperoni
1¼stuk(ken)
groene peperoni
1½stuk(ken)
groene peperoni
1¾stuk(ken)
groene peperoni
2stuk(ken)
groene peperoni
2¼stuk(ken)
groene peperoni
2½stuk(ken)
groene peperoni
2¾stuk(ken)
groene peperoni
3stuk(ken)
groene peperoni
¼stuk(ken)
ui
½stuk(ken)
ui
¾stuk(ken)
ui
1stuk(ken)
ui
1¼stuk(ken)
ui
1½stuk(ken)
ui
1¾stuk(ken)
ui
2stuk(ken)
ui
2¼stuk(ken)
ui
2½stuk(ken)
ui
2¾stuk(ken)
ui
3stuk(ken)
ui
¼stuk(s)
knoflookteentje
½stuk(s)
knoflookteentje
¾stuk(s)
knoflookteentje
1stuk(s)
knoflookteentje
1¼stuk(s)
knoflookteentje
1½stuk(s)
knoflookteentje
1¾stuk(s)
knoflookteentje
2stuk(s)
knoflookteentje
2¼stuk(s)
knoflookteentje
2½stuk(s)
knoflookteentje
2¾stuk(s)
knoflookteentje
3stuk(s)
knoflookteentje
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Verse koriander
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Bakpapier
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Peper
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Zout
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Olijfolie
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
De bouillon aan de kook brengen en al roerend de polenta toevoegen. Eventjes laten doorkoken.
2.
De geraspte cheddarkaas erdoor roeren en direct op een stuk bakpapier uitsmeren en laten afkoelen (ongeveer 2 cm dikte).
3.
Voor de tomatensalsa, de tomaten zonder zaadjes in kleine blokjes snijden. De peperoni, ui en knoflook fijn snijden en mengen met de tomatenblokjes. Op smaak brengen met peper, zout, fijngesneden koriander en olijfolie.
4.
De chicken Mexico bereiden op een bakplaat in de oven.
5.
Mooie vormpjes uitsteken van de afgekoelde polenta en deze met wat olijfolie aanbakken in de pan.
6.
De gebakken polenta op een bord verdelen, de gegaarde chicken Mexico erbovenop leggen en serveren met de tomatensalsa.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.