Parmezaanboontjes met kalkoen en knoflookskyr

Receptinformatie


Bereidingstijd:
45 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Voedingswaarden

per persoon


Calorieën:
387 kcal
Vet:
10 g
Koolhydraten:
29 g
Proteïne:
45 g

Bereiding

 Breng gezouten water aan de kook in een kookpot. Blancheer de bonen in het kokende water en laat ze vervolgens schrikken in ijskoud water.
 Verwarm de heteluchtoven voor op 180 °C.
 Meng in een kommetje de skyr met de geperste knoflook, de worcestersaus en een snufje peper en zout. Verdeel de bonen over een bakplaat met bakpapier. Strooi er parmezaan overheen en laat 20 minuten bakken in de oven.
 Leg ook de kalkoenbrochetten op een bakplaat met bakpapier en verwarm gedurende 15 minuten in de oven.

Ingrediënten


Aantal personen:
1000 g bofrost* Fijne prinsessenbonen 1000 g
1000 g
200 g
skyr
1 stuk(s)
knoflookteen, geperst
1 TL
worcestersaus
80 g
parmezaan, geraspt
1 snufje
zout, peper
12 bofrost* Kalkoenbrochetten, gemarineerd
12
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Breng gezouten water aan de kook in een kookpot. Blancheer de bonen in het kokende water en laat ze vervolgens schrikken in ijskoud water.
2.
Verwarm de heteluchtoven voor op 180 °C.
3.
Meng in een kommetje de skyr met de geperste knoflook, de worcestersaus en een snufje peper en zout. Verdeel de bonen over een bakplaat met bakpapier. Strooi er parmezaan overheen en laat 20 minuten bakken in de oven.
4.
Leg ook de kalkoenbrochetten op een bakplaat met bakpapier en verwarm gedurende 15 minuten in de oven.