De suiker in een steelpan langzaam laten karamelliseren, als de suiker blond gekleurd is de gesnipperde uien erbij doen.
2.
Kort aanbakken en afblussen met de azijn en de grove mosterd. Dit laten inkoken en op smaak brengen met peper en zout.
3.
Voor de koolsalade de kool in dunne reepjes snijden en in een grote schaal met wat zout mengen.
4.
Groene paprika in reepjes snijden en samen met kool en de saus mengen.
5.
De Thüringer braadworsten op de bbq grillen, de voorgebakken broodjes opensnijden en garneren met de koolsalade en de worst.
Ingrediënten
1stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
2stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
3stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
4stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
5stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
6stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
7stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
8stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
10stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
10stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
10stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
12stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
1stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
2stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
3stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
4stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
5stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
6stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
7stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
8stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
10stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
10stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
10stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
12stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
50g
groene paprika
100g
groene paprika
150g
groene paprika
200g
groene paprika
250g
groene paprika
300g
groene paprika
350g
groene paprika
400g
groene paprika
450g
groene paprika
500g
groene paprika
550g
groene paprika
600g
groene paprika
¾EL
suiker
1½EL
suiker
2¼EL
suiker
3EL
suiker
3¾EL
suiker
5EL
suiker
5EL
suiker
6EL
suiker
6¾EL
suiker
7½EL
suiker
8¼EL
suiker
10EL
suiker
¾
grote uien
1½
grote uien
2¼
grote uien
3
grote uien
3¾
grote uien
5
grote uien
5
grote uien
6
grote uien
6¾
grote uien
7½
grote uien
8¼
grote uien
10
grote uien
½EL
grove mosterd
1EL
grove mosterd
1½EL
grove mosterd
2EL
grove mosterd
2½EL
grove mosterd
3EL
grove mosterd
3½EL
grove mosterd
4EL
grove mosterd
5EL
grove mosterd
5EL
grove mosterd
5EL
grove mosterd
6EL
grove mosterd
1¼cl
azijn
2½cl
azijn
3¾cl
azijn
5cl
azijn
6¼cl
azijn
7½cl
azijn
8¾cl
azijn
10cl
azijn
11¼cl
azijn
12½cl
azijn
13¾cl
azijn
15cl
azijn
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
De suiker in een steelpan langzaam laten karamelliseren, als de suiker blond gekleurd is de gesnipperde uien erbij doen.
2.
Kort aanbakken en afblussen met de azijn en de grove mosterd. Dit laten inkoken en op smaak brengen met peper en zout.
3.
Voor de koolsalade de kool in dunne reepjes snijden en in een grote schaal met wat zout mengen.
4.
Groene paprika in reepjes snijden en samen met kool en de saus mengen.
5.
De Thüringer braadworsten op de bbq grillen, de voorgebakken broodjes opensnijden en garneren met de koolsalade en de worst.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
Ingrediënten
1stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
2stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
3stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
4stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
5stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
6stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
7stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
8stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
10stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
10stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
10stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
12stuk(ken)
Thüringer braadworsten (art. 11469)
1stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
2stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
3stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
4stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
5stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
6stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
7stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
8stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
10stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
10stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
10stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
12stuk(ken)
keizerbroodjes (art.2950)
50g
groene paprika
100g
groene paprika
150g
groene paprika
200g
groene paprika
250g
groene paprika
300g
groene paprika
350g
groene paprika
400g
groene paprika
450g
groene paprika
500g
groene paprika
550g
groene paprika
600g
groene paprika
¾EL
suiker
1½EL
suiker
2¼EL
suiker
3EL
suiker
3¾EL
suiker
5EL
suiker
5EL
suiker
6EL
suiker
6¾EL
suiker
7½EL
suiker
8¼EL
suiker
10EL
suiker
¾
grote uien
1½
grote uien
2¼
grote uien
3
grote uien
3¾
grote uien
5
grote uien
5
grote uien
6
grote uien
6¾
grote uien
7½
grote uien
8¼
grote uien
10
grote uien
½EL
grove mosterd
1EL
grove mosterd
1½EL
grove mosterd
2EL
grove mosterd
2½EL
grove mosterd
3EL
grove mosterd
3½EL
grove mosterd
4EL
grove mosterd
5EL
grove mosterd
5EL
grove mosterd
5EL
grove mosterd
6EL
grove mosterd
1¼cl
azijn
2½cl
azijn
3¾cl
azijn
5cl
azijn
6¼cl
azijn
7½cl
azijn
8¾cl
azijn
10cl
azijn
11¼cl
azijn
12½cl
azijn
13¾cl
azijn
15cl
azijn
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
¼ witte kool
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Peper en zout
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
De suiker in een steelpan langzaam laten karamelliseren, als de suiker blond gekleurd is de gesnipperde uien erbij doen.
2.
Kort aanbakken en afblussen met de azijn en de grove mosterd. Dit laten inkoken en op smaak brengen met peper en zout.
3.
Voor de koolsalade de kool in dunne reepjes snijden en in een grote schaal met wat zout mengen.
4.
Groene paprika in reepjes snijden en samen met kool en de saus mengen.
5.
De Thüringer braadworsten op de bbq grillen, de voorgebakken broodjes opensnijden en garneren met de koolsalade en de worst.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.