Zonnebloemdessert met Dolcedo-ijs

Receptinformatie


Bereidingstijd:
10 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Kant-en-klaar als basis, voor kinderen, Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Laat de mangoblokjes eerst ongeveer 3 uur ontdooien op een bord bij kamertemperatuur (22 °C) vooraleer ze te pureren.
 Schil de kiwi's, pureer eveneens. Doe de mangopuree in een spuitzak en teken zonnebloemen op grote platte borden. Doe ook de kiwipuree in een spuitzak en teken de bloemstelen met blaadjes.
 Schep in het midden een bol chocolade-ijs. Het zonnebloemdessert is klaar om van te smullen.

Ingrediënten


Aantal personen:
400 g bofrost* Mangoblokjes
400 g
2 stuk(ken)
kiwi
4 bol/bollen bofrost* 'dolcedo' roomijs chocolade
4 bol/bollen
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Laat de mangoblokjes eerst ongeveer 3 uur ontdooien op een bord bij kamertemperatuur (22 °C) vooraleer ze te pureren.
2.
Schil de kiwi's, pureer eveneens. Doe de mangopuree in een spuitzak en teken zonnebloemen op grote platte borden. Doe ook de kiwipuree in een spuitzak en teken de bloemstelen met blaadjes.
3.
Schep in het midden een bol chocolade-ijs. Het zonnebloemdessert is klaar om van te smullen.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.