Bak de bevroren pannenkoeken (ca. 5 minuten) in een antikleefpan met wat boter. Daar meermaals om. Leg ze op een mooi bord en hou ze bij 40 à 50 °C warm in de oven.
2
Schrob de sinaasappels in warm water en rasp dan voorzichtig de zeste. Snij ze vervolgens à vif, en snij met een scherp mes de sinaasappelschijfjes los. Vang het sap op. Laat in dezelfde pan de bruine suiker licht karamelliseren, blus met al het sinaasappelsap en voeg het kaneel- en het vanillestokje toe. Laat tot een derde inkoken.
3
Voeg dan de sinaasappelpartjes toe en warm ze op door met de pan te draaien, zonder te laten koken.
4
Voeg de rum toe en verdeel de sinaasappelboter over de Pannenkoekjes met blauwe bosbessen. Steek de rum-sinaasappelboter voorzichtig aan met een lucifer en dien de pannenkoeken brandend op. Dien er kleine kommetjes Vanilleroomijs bij op.
Onze tip
Ook lekker met: ‘dolcedo’ roomijs pistache (1565) of walnotenijs.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
40.00g
boter
2.00Stuk
onbehandelde sinaasappels
3.00Eetlepel
bruine suiker
200.00ml
sinaasappelsap
1.00Stuk
klein kaneelstokje
0.50Hart(en)
vanille (tahitivanille)
30.00ml
strohrum
4.00bol/bollen
Roomijsblokken vanille
5.00 Stuk bofrost*
5.00Stuk
bofrost*Pannenkoeken, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegetarisch
50.00g
boter
2½Stuk
onbehandelde sinaasappels
3¾Eetlepel
bruine suiker
250.00ml
sinaasappelsap
1¼Stuk
klein kaneelstokje
0.63Hart(en)
vanille (tahitivanille)
37½ml
strohrum
5.00bol/bollen
Roomijsblokken vanille
6.00 Stuk bofrost*
6.00Stuk
bofrost*Pannenkoeken, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegetarisch
60.00g
boter
3.00Stuk
onbehandelde sinaasappels
4½Eetlepel
bruine suiker
300.00ml
sinaasappelsap
1½Stuk
klein kaneelstokje
0.75Hart(en)
vanille (tahitivanille)
45.00ml
strohrum
6.00bol/bollen
Roomijsblokken vanille
7.00 Stuk bofrost*
7.00Stuk
bofrost*Pannenkoeken, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegetarisch
70.00g
boter
3½Stuk
onbehandelde sinaasappels
5¼Eetlepel
bruine suiker
350.00ml
sinaasappelsap
1¾Stuk
klein kaneelstokje
0.88Hart(en)
vanille (tahitivanille)
52½ml
strohrum
7.00bol/bollen
Roomijsblokken vanille
8.00 Stuk bofrost*
8.00Stuk
bofrost*Pannenkoeken, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegetarisch
80.00g
boter
4.00Stuk
onbehandelde sinaasappels
6.00Eetlepel
bruine suiker
400.00ml
sinaasappelsap
2.00Stuk
klein kaneelstokje
1.00Hart(en)
vanille (tahitivanille)
60.00ml
strohrum
8.00bol/bollen
Roomijsblokken vanille
9.00 Stuk bofrost*
9.00Stuk
bofrost*Pannenkoeken, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegetarisch
90.00g
boter
4½Stuk
onbehandelde sinaasappels
6¾Eetlepel
bruine suiker
450.00ml
sinaasappelsap
2¼Stuk
klein kaneelstokje
1.13Hart(en)
vanille (tahitivanille)
67½ml
strohrum
9.00bol/bollen
Roomijsblokken vanille
10.00 Stuk bofrost*
10.00Stuk
bofrost*Pannenkoeken, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegetarisch
100.00g
boter
5.00Stuk
onbehandelde sinaasappels
7½Eetlepel
bruine suiker
500.00ml
sinaasappelsap
2½Stuk
klein kaneelstokje
1.25Hart(en)
vanille (tahitivanille)
75.00ml
strohrum
10.00bol/bollen
Roomijsblokken vanille
11.00 Stuk bofrost*
11.00Stuk
bofrost*Pannenkoeken, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegetarisch
110.00g
boter
5½Stuk
onbehandelde sinaasappels
8¼Eetlepel
bruine suiker
550.00ml
sinaasappelsap
2¾Stuk
klein kaneelstokje
1.38Hart(en)
vanille (tahitivanille)
82½ml
strohrum
11.00bol/bollen
Roomijsblokken vanille
12.00 Stuk bofrost*
12.00Stuk
bofrost*Pannenkoeken, natuur
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegetarisch
120.00g
boter
6.00Stuk
onbehandelde sinaasappels
9.00Eetlepel
bruine suiker
600.00ml
sinaasappelsap
3.00Stuk
klein kaneelstokje
1.50Hart(en)
vanille (tahitivanille)
90.00ml
strohrum
12.00bol/bollen
Roomijsblokken vanille
Bereiding
1.
Bak de bevroren pannenkoeken (ca. 5 minuten) in een antikleefpan met wat boter. Daar meermaals om. Leg ze op een mooi bord en hou ze bij 40 à 50 °C warm in de oven.
2.
Schrob de sinaasappels in warm water en rasp dan voorzichtig de zeste. Snij ze vervolgens à vif, en snij met een scherp mes de sinaasappelschijfjes los. Vang het sap op. Laat in dezelfde pan de bruine suiker licht karamelliseren, blus met al het sinaasappelsap en voeg het kaneel- en het vanillestokje toe. Laat tot een derde inkoken.
3.
Voeg dan de sinaasappelpartjes toe en warm ze op door met de pan te draaien, zonder te laten koken.
4.
Voeg de rum toe en verdeel de sinaasappelboter over de Pannenkoekjes met blauwe bosbessen. Steek de rum-sinaasappelboter voorzichtig aan met een lucifer en dien de pannenkoeken brandend op. Dien er kleine kommetjes Vanilleroomijs bij op.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.