Tomatenvinaigrette

Receptinformatie


Bereidingstijd:
5 min
Extra tijd:
Let op de extra tijd om de broodjes en de tomatenblokjes te laten ontdooien.
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Salades, Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Voedingswaarden

per persoon


Calorieën:
193 kcal
Vet:
19 g
Koolhydraten:
8 g
Proteïne:
1 g

Bereiding

 Laat de mediterraanse tomatenblokjes 3 uur ontdooien op kamertemperatuur.
 Meng de tomatenblokjes voorzichtig met de olijfolie en balsamicoazijn, breng op smaak met de ahornsiroop of honing. Kruid af met peper en zout.
Tip
Deze tomatenvinaigrette past goed bij smaakvolle slasoorten zoals roodlof, rucola, krulsla of witlof.

Ingrediënten


Aantal personen:
100 g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
70 ml
olijfolie
30 ml
balsamicoazijn
1 EL
ahornsiroop of honing
zout
versgemalen zwarte peper
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Laat de mediterraanse tomatenblokjes 3 uur ontdooien op kamertemperatuur.
2.
Meng de tomatenblokjes voorzichtig met de olijfolie en balsamicoazijn, breng op smaak met de ahornsiroop of honing. Kruid af met peper en zout.