Let op de extra tijd om de broodjes en de tomatenblokjes te laten ontdooien.
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Salades,
Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vlees,
zonder vis,zonder varkensvlees
Voedingswaarden
per persoon
Calorieën:
193 kcal
Vet:
19 g
Koolhydraten:
8 g
Proteïne:
1 g
Bereiding
1.
Laat de mediterraanse tomatenblokjes 3 uur ontdooien op kamertemperatuur.
2.
Meng de tomatenblokjes voorzichtig met de olijfolie en balsamicoazijn, breng op smaak met de ahornsiroop of honing. Kruid af met peper en zout.
Tip
Deze tomatenvinaigrette past goed bij smaakvolle slasoorten zoals roodlof, rucola, krulsla of witlof.
Ingrediënten
25g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
50g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
75g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
100g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
125g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
150g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
175g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
200g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
225g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
250g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
275g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
300g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
17½ml
olijfolie
35ml
olijfolie
50ml
olijfolie
70ml
olijfolie
90ml
olijfolie
100ml
olijfolie
125ml
olijfolie
150ml
olijfolie
150ml
olijfolie
175ml
olijfolie
200ml
olijfolie
200ml
olijfolie
7½ml
balsamicoazijn
15ml
balsamicoazijn
25ml
balsamicoazijn
30ml
balsamicoazijn
40ml
balsamicoazijn
50ml
balsamicoazijn
50ml
balsamicoazijn
60ml
balsamicoazijn
75ml
balsamicoazijn
75ml
balsamicoazijn
80ml
balsamicoazijn
90ml
balsamicoazijn
¼EL
ahornsiroop of honing
½EL
ahornsiroop of honing
¾EL
ahornsiroop of honing
1EL
ahornsiroop of honing
1¼EL
ahornsiroop of honing
1½EL
ahornsiroop of honing
1¾EL
ahornsiroop of honing
2EL
ahornsiroop of honing
2¼EL
ahornsiroop of honing
2½EL
ahornsiroop of honing
2¾EL
ahornsiroop of honing
3EL
ahornsiroop of honing
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de mediterraanse tomatenblokjes 3 uur ontdooien op kamertemperatuur.
2.
Meng de tomatenblokjes voorzichtig met de olijfolie en balsamicoazijn, breng op smaak met de ahornsiroop of honing. Kruid af met peper en zout.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
5 min
Extra tijd:
Let op de extra tijd om de broodjes en de tomatenblokjes te laten ontdooien.
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Salades,
Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vlees,
zonder vis,zonder varkensvlees
Voedingswaarden
per persoon
Calorieën:
193 kcal
Vet:
19 g
Koolhydraten:
8 g
Proteïne:
1 g
Ingrediënten
25g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
50g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
75g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
100g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
125g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
150g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
175g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
200g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
225g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
250g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
275g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
300g
bofrost*Tomatenblokjes, mediterraans
17½ml
olijfolie
35ml
olijfolie
50ml
olijfolie
70ml
olijfolie
90ml
olijfolie
100ml
olijfolie
125ml
olijfolie
150ml
olijfolie
150ml
olijfolie
175ml
olijfolie
200ml
olijfolie
200ml
olijfolie
7½ml
balsamicoazijn
15ml
balsamicoazijn
25ml
balsamicoazijn
30ml
balsamicoazijn
40ml
balsamicoazijn
50ml
balsamicoazijn
50ml
balsamicoazijn
60ml
balsamicoazijn
75ml
balsamicoazijn
75ml
balsamicoazijn
80ml
balsamicoazijn
90ml
balsamicoazijn
¼EL
ahornsiroop of honing
½EL
ahornsiroop of honing
¾EL
ahornsiroop of honing
1EL
ahornsiroop of honing
1¼EL
ahornsiroop of honing
1½EL
ahornsiroop of honing
1¾EL
ahornsiroop of honing
2EL
ahornsiroop of honing
2¼EL
ahornsiroop of honing
2½EL
ahornsiroop of honing
2¾EL
ahornsiroop of honing
3EL
ahornsiroop of honing
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
zout
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
versgemalen zwarte peper
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de mediterraanse tomatenblokjes 3 uur ontdooien op kamertemperatuur.
2.
Meng de tomatenblokjes voorzichtig met de olijfolie en balsamicoazijn, breng op smaak met de ahornsiroop of honing. Kruid af met peper en zout.
Tip
Deze tomatenvinaigrette past goed bij smaakvolle slasoorten zoals roodlof, rucola, krulsla of witlof.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.