Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Extra tijd:

Let op de extra tijd om te ontdooien.

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
680 kcal
Vetten:
34 g
Koolhydraten:
58 g
Eiwitten:
37 g

Bereiding

1
 Laat de kipborrelhapjes ongeveer 6 uur op voorhand ontdooien in de koelkast en de tomatenblokjes 3 uur op voorhand.
2
 Doe de rijst in een kookpot en voeg 1,5 delen gezouten water toe. Laat 25 à 30 minuten zachtjes koken met het deksel.
3
 Gaar de Mexicaanse groentenpan 4 minuten onder regelmatig roeren in een hete pan op middelhoog vuur.
4
 Schil ondertussen de knoflook voor de guacamole en hak fijn. Snij de avocado's in tweeën, neem met een lepel het vluchtvlees uit de schil, prak het met een vork en meng met de uienblokjes en de knoflook. Kruid af met limoensap, peper, zout en chili.
5
 Grill de kipborrelhapjes ongeveer 10 minuten op de zijkant van de rooster (naast de grootste hittebron), draai regelmatig om.
6
 Zet alvast kommetjes klaar met telkens de wilde rijst, de tomatenblokjes, de Mexicaanse groentenpan en de guacamole naast elkaar. Leg er tot slot de kippenbouten bij en dien op.

Vergelijkbare recepten

Mexican Bowl

gemiddeld 40 min

Ingrediënten

12 stuk(s) bofrost*
12 stuk(s)
250 g
bofrost*Toamtenblokjes, natuur
200 g
wilde rijst
400 g bofrost*
400 g
bofrost*Mexicaanse groentenpan
2 peul(en)
knoflook
2
avocado, rijp
20 g bofrost*
20 g
1
limoen
zout
peper
chili

Bereiding

1.
Laat de kipborrelhapjes ongeveer 6 uur op voorhand ontdooien in de koelkast en de tomatenblokjes 3 uur op voorhand.
2.
Doe de rijst in een kookpot en voeg 1,5 delen gezouten water toe. Laat 25 à 30 minuten zachtjes koken met het deksel.
3.
Gaar de Mexicaanse groentenpan 4 minuten onder regelmatig roeren in een hete pan op middelhoog vuur.
4.
Schil ondertussen de knoflook voor de guacamole en hak fijn. Snij de avocado's in tweeën, neem met een lepel het vluchtvlees uit de schil, prak het met een vork en meng met de uienblokjes en de knoflook. Kruid af met limoensap, peper, zout en chili.
5.
Grill de kipborrelhapjes ongeveer 10 minuten op de zijkant van de rooster (naast de grootste hittebron), draai regelmatig om.
6.
Zet alvast kommetjes klaar met telkens de wilde rijst, de tomatenblokjes, de Mexicaanse groentenpan en de guacamole naast elkaar. Leg er tot slot de kippenbouten bij en dien op.

Jouw bofrost*voordelen