Snacks & kleine gerechten,
voor kinderen,
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees,
zonder vis,zonder varkensvlees
Bereiding
1.
Leg het herbruikbaar bakpapier (ong. 35 x 40 cm) op de bakplaat en verwarm de oven voor op 200 °C.
2.
Klop de eieren met 2 el suiker 4 à 5 minuten tot ze luchtig zijn. Giet vervolgens onder het kloppen voorzichtig de melk erbij. Roer de bloem er lepel per lepel onder, en voeg vervolgens het bruiswater toe.
3.
Neem het bakblik uit de oven, vet het bakpapier meteen in met olijfolie en giet het deeg erop uit. Verdeel de bevroren vruchtenmix over het deeg. Bak ongeveer 12 à 14 minuten in de voorverwarmde oven tot het deeg goudbruin ziet.
4.
Neem het deeg uit de oven en bestrooi met de rest van de suiker. Rol het deeg op met behulp van het bakpapier en snij in dikke schijven. Bestrooi met poedersuiker en dien op met het ijs.
Tip
Garneer naar believen met fruit (bv. aalbessen) en muntblaadjes. Bij dit recept passen alle soorten bessen, probeer het ook eens met bofrost*Frambozen.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Leg het herbruikbaar bakpapier (ong. 35 x 40 cm) op de bakplaat en verwarm de oven voor op 200 °C.
2.
Klop de eieren met 2 el suiker 4 à 5 minuten tot ze luchtig zijn. Giet vervolgens onder het kloppen voorzichtig de melk erbij. Roer de bloem er lepel per lepel onder, en voeg vervolgens het bruiswater toe.
3.
Neem het bakblik uit de oven, vet het bakpapier meteen in met olijfolie en giet het deeg erop uit. Verdeel de bevroren vruchtenmix over het deeg. Bak ongeveer 12 à 14 minuten in de voorverwarmde oven tot het deeg goudbruin ziet.
4.
Neem het deeg uit de oven en bestrooi met de rest van de suiker. Rol het deeg op met behulp van het bakpapier en snij in dikke schijven. Bestrooi met poedersuiker en dien op met het ijs.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
15 min
Extra tijd:
+ 12 minuten baktijd
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten,
voor kinderen,
Zoetigheden en desserts
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Leg het herbruikbaar bakpapier (ong. 35 x 40 cm) op de bakplaat en verwarm de oven voor op 200 °C.
2.
Klop de eieren met 2 el suiker 4 à 5 minuten tot ze luchtig zijn. Giet vervolgens onder het kloppen voorzichtig de melk erbij. Roer de bloem er lepel per lepel onder, en voeg vervolgens het bruiswater toe.
3.
Neem het bakblik uit de oven, vet het bakpapier meteen in met olijfolie en giet het deeg erop uit. Verdeel de bevroren vruchtenmix over het deeg. Bak ongeveer 12 à 14 minuten in de voorverwarmde oven tot het deeg goudbruin ziet.
4.
Neem het deeg uit de oven en bestrooi met de rest van de suiker. Rol het deeg op met behulp van het bakpapier en snij in dikke schijven. Bestrooi met poedersuiker en dien op met het ijs.
Tip
Garneer naar believen met fruit (bv. aalbessen) en muntblaadjes. Bij dit recept passen alle soorten bessen, probeer het ook eens met bofrost*Frambozen.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.