Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Verwarm de oven voor tot 230°C (heteluchtoven 200°C). Ondertussen het gewenste aantal broodjes een tiental minuten laten ontdooien. De broodjes op een bakrooster in het midden van de oven schuiven en de temperatuur verlagen tot 210°C (heteluchtoven 180°C). De broodjes 10 minuten afbakken. Bevochtig elk broodje vóór het bakken met wat water. Hierdoor wordt de korst knapperiger.
2
 De tomaat wassen en in schijfjes snijden.
3
 De rucola salade goed wassen
4
 De gucamole enkele minuten in de microgolf laten ontdooien en met de vork pureren.
5
 olijfolie in de pan verwarmen en de diepgevroren kipburgers ca. 14 min op een voorverwarmde grillpan leggen en 14 minuten op middelhoog vuur in de pan bakken. Regelmatig omdraaien. Laat hierna op keukenpapier uitlekken.
6
 De broodjes halveren en beleggen met enkele blaadjes rucola salade, de gebakken kipburger, plakje tomaat, wat guacamole en werk af met een eetlepel sweet-chilisaus.

Vergelijkbare recepten

kipburger

gemiddeld 35 min

Ingrediënten

4 hart(en) bofrost*
4 hart(en)
bofrost*Kipburgers
4 hart(en) bofrost*
4 hart(en)
Vegan
Source de protéines
1 zakje(s)
Guacamole
1
tomaat
4 el
sweet-chilisaus
blaadje(s)
rucola salade

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor tot 230°C (heteluchtoven 200°C). Ondertussen het gewenste aantal broodjes een tiental minuten laten ontdooien. De broodjes op een bakrooster in het midden van de oven schuiven en de temperatuur verlagen tot 210°C (heteluchtoven 180°C). De broodjes 10 minuten afbakken. Bevochtig elk broodje vóór het bakken met wat water. Hierdoor wordt de korst knapperiger.
2.
De tomaat wassen en in schijfjes snijden.
3.
De rucola salade goed wassen
4.
De gucamole enkele minuten in de microgolf laten ontdooien en met de vork pureren.
5.
olijfolie in de pan verwarmen en de diepgevroren kipburgers ca. 14 min op een voorverwarmde grillpan leggen en 14 minuten op middelhoog vuur in de pan bakken. Regelmatig omdraaien. Laat hierna op keukenpapier uitlekken.
6.
De broodjes halveren en beleggen met enkele blaadjes rucola salade, de gebakken kipburger, plakje tomaat, wat guacamole en werk af met een eetlepel sweet-chilisaus.

Jouw bofrost*voordelen