Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Laat het croissantdeeg ontdooien. Bereid de mediterrane groenten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de knoflook fijn en voeg toe. Roer de tomatenpuree erdoor. Kruid met peper en zout. Verwarm de oven voor op 200 °C boven- en onderwarmte.
2
 Rol het bladerdeeg uit, snijd met een mes vierkante stukjes deeg en leg die in de muffinvorm. Leg vervolgens de groentevulling op het bladerdeeg, versnipper de mozzarella en verdeel over de groentevulling.
3
 Zet de muffins ongeveer 30 minuten in de oven.

Vergelijkbare recepten

Mediterrane Groentemuffins

eenvoudig 40 min

Ingrediënten

300 g bofrost*
300 g
Vegetarisch
0.5 verpakking(en) bofrost*
0.5 verpakking(en)
bofrost*BIO - Ratatouillegroenten
2 stuk(s)
teentjes knoflook
2 el
tomatenpuree
1 snufje(s)
peper, zout
1 bol(len)
buffelmozzarella

Bereiding

1.
Laat het croissantdeeg ontdooien. Bereid de mediterrane groenten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de knoflook fijn en voeg toe. Roer de tomatenpuree erdoor. Kruid met peper en zout. Verwarm de oven voor op 200 °C boven- en onderwarmte.
2.
Rol het bladerdeeg uit, snijd met een mes vierkante stukjes deeg en leg die in de muffinvorm. Leg vervolgens de groentevulling op het bladerdeeg, versnipper de mozzarella en verdeel over de groentevulling.
3.
Zet de muffins ongeveer 30 minuten in de oven.

Jouw bofrost*voordelen