Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Stokbrood met kruidenroomkaas op de BBQ

eenvoudig 15 min

Ingrediënten

125 g Kruidenroomkaas
1 stuk(s) Aluminiumfolie
1 stuk(s)
Vegan
50 g
bofrost*Mozzarella di Bufala Campana DOP - Mini
Vegetarisch
1 portie(s)

Bereiding

1.
Snijd het stokbrood schuin in en net niet helemaal door. Leg het gesneden stokbrood op een lang stuk aluminiumfolie.
2.
Besmeer de binnenzijde van de inkepingen met de kruidenroomkaas.
3.
Verdeel dan de fijngesneden mozzarella kaas ertussen.
4.
Leg het stokbrood gewikkeld in de aluminiumfolie op de BBQ. Zorg dat de temperatuur niet te hoog is anders heb je kans dat hij verbrandt aan de onderzijde, ca. 160 tot 180 graden. Doe de deksel van de BBQ dicht en wacht tot de kaas gesmolten is. Dit duurt ca. 5 tot 10 minuutjes.
5.
Serveer het stokbrood lekker warm van de BBQ en garneer met wat peterselie.

Eigenschappen:

vegetarisch

Bereiding

1
 Snijd het stokbrood schuin in en net niet helemaal door. Leg het gesneden stokbrood op een lang stuk aluminiumfolie.
2
 Besmeer de binnenzijde van de inkepingen met de kruidenroomkaas.
3
 Verdeel dan de fijngesneden mozzarella kaas ertussen.
4
 Leg het stokbrood gewikkeld in de aluminiumfolie op de BBQ. Zorg dat de temperatuur niet te hoog is anders heb je kans dat hij verbrandt aan de onderzijde, ca. 160 tot 180 graden. Doe de deksel van de BBQ dicht en wacht tot de kaas gesmolten is. Dit duurt ca. 5 tot 10 minuutjes.
5
 Serveer het stokbrood lekker warm van de BBQ en garneer met wat peterselie.

Vergelijkbare recepten

Jouw bofrost*voordelen