Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
680 kcal
Vetten:
47 g
Koolhydraten:
47 g
Eiwitten:
16 g

Bereiding

1
 Laat de groenten ontdooien.
2
 Voor de dip: meng de yoghurt met zout, een beetje citroensap en de kruiden.
3
 Kruid de groenten naar smaak met peper en zout. Maak van de eieren, de bloem, een beetje citroensap, het koude water en enkele ijsblokjes het tempuradeeg (hoeveelheid vloeistof volgens de instructies op de verpakking van de tempurabloem).
4
 Verhit het frituurvet tot 180 °C. Wentel de groenten in het deeg en bak 3 à 4 minuten in de olie. Laat vervolgens afdruppen op keukenpapier of dep af. Kruid met peper en zout en dien meteen op met de kruidendip.

Vergelijkbare recepten

Zachte groentetempura

eenvoudig 20 min

Ingrediënten

200 g bofrost*
200 g
Source de fibres
Source de protéines
200 g bofrost*
200 g
200 g bofrost*
200 g
Source de fibres
Source de protéines
200 g
bofrost*Schorseneren
200 ml
Griekse yoghurt
2 el bofrost*
2 el
2
eieren
200 g
tempurabloem
150 ml
water (ijskoud)
citroensap
bofrost*Frituurvet
zout
peper

Bereiding

1.
Laat de groenten ontdooien.
2.
Voor de dip: meng de yoghurt met zout, een beetje citroensap en de kruiden.
3.
Kruid de groenten naar smaak met peper en zout. Maak van de eieren, de bloem, een beetje citroensap, het koude water en enkele ijsblokjes het tempuradeeg (hoeveelheid vloeistof volgens de instructies op de verpakking van de tempurabloem).
4.
Verhit het frituurvet tot 180 °C. Wentel de groenten in het deeg en bak 3 à 4 minuten in de olie. Laat vervolgens afdruppen op keukenpapier of dep af. Kruid met peper en zout en dien meteen op met de kruidendip.

Jouw bofrost*voordelen