Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Gevulde paprika’s met tomatensaus

eenvoudig 35 min

Ingrediënten

4 stuk(s) rode paprika's
500 g
bofrost*Djuvec-rijst 'Balkan-stijl'
Vegetarisch
150 g feta
250 g
2 el olijfolie
1 tl suiker
500 g
bofrost*Tomatensaus all'italiana
Vegetarisch
1 el Oregano
1 snufje(s) zout

Bereiding

1.
Was de paprika's, snijd de topjes eraf, verwijder de zaadjes en maak indien nodig de onderkant recht zodat ze rechtop staan.
2.
Warm de Djuvec rijst op in een hete pan met antiaanbaklaag ongeveer 8 minuten, roer een paar keer.
3.
Laat de rijst kort afkoelen. Leg de paprika's naast elkaar in een ingeoliede ovenschaal en vul voorzichtig. Verkruimel de feta er royaal over.
4.
Bak de gevulde paprika's 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden boven-/onderwarmte (ventilatoroven 160 graden).
5.
Warm de tomatensaus op in een steelpannetje op een matig vuur en verfijn met origano.
6.
Haal de gevulde paprika's uit de oven, overgiet met de saus en serveer.

Eigenschappen:

Zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Was de paprika's, snijd de topjes eraf, verwijder de zaadjes en maak indien nodig de onderkant recht zodat ze rechtop staan.
2
 Warm de Djuvec rijst op in een hete pan met antiaanbaklaag ongeveer 8 minuten, roer een paar keer.
3
 Laat de rijst kort afkoelen. Leg de paprika's naast elkaar in een ingeoliede ovenschaal en vul voorzichtig. Verkruimel de feta er royaal over.
4
 Bak de gevulde paprika's 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden boven-/onderwarmte (ventilatoroven 160 graden).
5
 Warm de tomatensaus op in een steelpannetje op een matig vuur en verfijn met origano.
6
 Haal de gevulde paprika's uit de oven, overgiet met de saus en serveer.

Vergelijkbare recepten

Jouw bofrost*voordelen