Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 De komkommer in de lengte halveren, de zaadjes verwijderen en in mooie blokjes snijden.
2
 De suiker, azijn en olie toevoegen en op smaak brengen met peper en zout. Goed doormengen en even laten staan zodat de smaak goed kan doordringen in de komkommer.
3
 Voor de koekjes de geraspte kokos in een bakpan doen samen met de pinda’s en op een zacht vuur roosteren. Als de ingrediënten licht beginnen te kleuren de specerijenmengeling eronder mengen, daarna de bruine suiker toevoegen en een beetje laten karamelliseren. De inhoud op een bakpapier verdelen en met een tweede vel bakpapier aandrukken en aflaten koelen.
4
 De linguine op Thaise wijze verwarmen en serveren samen met de zoetzure komkommersalade en een kokos-pindakoekje.

Vergelijkbare recepten

Linguine op Thaise wijze met een oosters koekje en zoetzure komkommersalade

eenvoudig 20 min

Ingrediënten

1 zak(ken) bofrost*
1 zak(ken)
bofrost*Linguine met garnalen in rode currysaus op Thaise wijze
1
komkommer
3 el
azijn
2 el
olie
3 el
suiker
3 el
geraspte kokos
2 el
bruine suiker
100 g
ongezouten pinda’s
Peper en zout
Specerijen (1 KL koriander, 1 KL komijn, 1 KL kurkuma, 1 KL gemberpoeder)

Bereiding

1.
De komkommer in de lengte halveren, de zaadjes verwijderen en in mooie blokjes snijden.
2.
De suiker, azijn en olie toevoegen en op smaak brengen met peper en zout. Goed doormengen en even laten staan zodat de smaak goed kan doordringen in de komkommer.
3.
Voor de koekjes de geraspte kokos in een bakpan doen samen met de pinda’s en op een zacht vuur roosteren. Als de ingrediënten licht beginnen te kleuren de specerijenmengeling eronder mengen, daarna de bruine suiker toevoegen en een beetje laten karamelliseren. De inhoud op een bakpapier verdelen en met een tweede vel bakpapier aandrukken en aflaten koelen.
4.
De linguine op Thaise wijze verwarmen en serveren samen met de zoetzure komkommersalade en een kokos-pindakoekje.

Jouw bofrost*voordelen