Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Laat de mangoblokjes eerst ongeveer 3 uur ontdooien op een bord bij kamertemperatuur (22 °C) vooraleer ze te pureren.
2
 Schil de kiwi's, pureer eveneens. Doe de mangopuree in een spuitzak en teken zonnebloemen op grote platte borden. Doe ook de kiwipuree in een spuitzak en teken de bloemstelen met blaadjes.
3
 Schep in het midden een bol chocolade-ijs. Het zonnebloemdessert is klaar om van te smullen.

Vergelijkbare recepten

Zonnebloemdessert met Dolcedo-ijs

eenvoudig 10 min

Ingrediënten

400 g bofrost*
400 g
2 stuk(s)
kiwi
4 bol(len) bofrost*
4 bol(len)
Vegetarisch

Bereiding

1.
Laat de mangoblokjes eerst ongeveer 3 uur ontdooien op een bord bij kamertemperatuur (22 °C) vooraleer ze te pureren.
2.
Schil de kiwi's, pureer eveneens. Doe de mangopuree in een spuitzak en teken zonnebloemen op grote platte borden. Doe ook de kiwipuree in een spuitzak en teken de bloemstelen met blaadjes.
3.
Schep in het midden een bol chocolade-ijs. Het zonnebloemdessert is klaar om van te smullen.

Jouw bofrost*voordelen