Code gekopieerd
Code gekopieerd
| ¼ pakjes | Pulled Chicken |
| 50 g | bloemige loskokende aardappelen |
| 75 g | bloem |
| 0.13 blokje(s) | gist |
| 62.5 ml | lauwe melk |
| 5 g | suiker |
| 1½ stuk(s) | eigeel |
| 15 g | zachte boter |
| ½ snufje(s) | zout |
| 0.13 tl | kurkuma |
| 12.5 ml | gecondenseerde melk |
| ¼ tl | Dijonmosterd |
| 1 stuk(s) | saffraandraadjes |
| ¼ mespunt | paprikapoeder |
| 0.13 stuk(s) | citroen |
| 25 ml | raapzaadolie |
| ¼ teen/tenen | knoflook |
| 0.38 el | dikke room |
| ¼ snufje(s) | peper |
| ¼ stuk(s) | jonge Romeinse sla |
| ¼ stuk(s) | rode ui |
| ¼ schijf/schijven | chesterkaas |
| ½ pakjes | Pulled Chicken |
| 100 g | bloemige loskokende aardappelen |
| 150 g | bloem |
| 0.25 blokje(s) | gist |
| 125 ml | lauwe melk |
| 10 g | suiker |
| 3 stuk(s) | eigeel |
| 30 g | zachte boter |
| 1 snufje(s) | zout |
| 0.25 tl | kurkuma |
| 25 ml | gecondenseerde melk |
| ½ tl | Dijonmosterd |
| 2 stuk(s) | saffraandraadjes |
| ½ mespunt | paprikapoeder |
| 0.25 stuk(s) | citroen |
| 50 ml | raapzaadolie |
| ½ teen/tenen | knoflook |
| 0.75 el | dikke room |
| ½ snufje(s) | peper |
| ½ stuk(s) | jonge Romeinse sla |
| ½ stuk(s) | rode ui |
| ½ schijf/schijven | chesterkaas |
| ¾ pakjes | Pulled Chicken |
| 150 g | bloemige loskokende aardappelen |
| 225 g | bloem |
| 0.38 blokje(s) | gist |
| 187.5 ml | lauwe melk |
| 15 g | suiker |
| 4½ stuk(s) | eigeel |
| 45 g | zachte boter |
| 1½ snufje(s) | zout |
| 0.38 tl | kurkuma |
| 37.5 ml | gecondenseerde melk |
| ¾ tl | Dijonmosterd |
| 3 stuk(s) | saffraandraadjes |
| ¾ mespunt | paprikapoeder |
| 0.38 stuk(s) | citroen |
| 75 ml | raapzaadolie |
| ¾ teen/tenen | knoflook |
| 1.13 el | dikke room |
| ¾ snufje(s) | peper |
| ¾ stuk(s) | jonge Romeinse sla |
| ¾ stuk(s) | rode ui |
| ¾ schijf/schijven | chesterkaas |
| 1 pakjes | Pulled Chicken |
| 200 g | bloemige loskokende aardappelen |
| 300 g | bloem |
| 0.5 blokje(s) | gist |
| 250 ml | lauwe melk |
| 20 g | suiker |
| 6 stuk(s) | eigeel |
| 60 g | zachte boter |
| 2 snufje(s) | zout |
| 0.5 tl | kurkuma |
| 50 ml | gecondenseerde melk |
| 1 tl | Dijonmosterd |
| 4 stuk(s) | saffraandraadjes |
| 1 mespunt | paprikapoeder |
| 0.5 stuk(s) | citroen |
| 100 ml | raapzaadolie |
| 1 teen/tenen | knoflook |
| 1.5 el | dikke room |
| 1 snufje(s) | peper |
| 1 stuk(s) | jonge Romeinse sla |
| 1 stuk(s) | rode ui |
| 1 schijf/schijven | chesterkaas |
| 1¼ pakjes | Pulled Chicken |
| 250 g | bloemige loskokende aardappelen |
| 375 g | bloem |
| 0.63 blokje(s) | gist |
| 312.5 ml | lauwe melk |
| 25 g | suiker |
| 7½ stuk(s) | eigeel |
| 75 g | zachte boter |
| 2½ snufje(s) | zout |
| 0.63 tl | kurkuma |
| 62.5 ml | gecondenseerde melk |
| 1¼ tl | Dijonmosterd |
| 5 stuk(s) | saffraandraadjes |
| 1¼ mespunt | paprikapoeder |
| 0.63 stuk(s) | citroen |
| 125 ml | raapzaadolie |
| 1¼ teen/tenen | knoflook |
| 1.88 el | dikke room |
| 1¼ snufje(s) | peper |
| 1¼ stuk(s) | jonge Romeinse sla |
| 1¼ stuk(s) | rode ui |
| 1¼ schijf/schijven | chesterkaas |
| 1½ pakjes | Pulled Chicken |
| 300 g | bloemige loskokende aardappelen |
| 450 g | bloem |
| 0.75 blokje(s) | gist |
| 375 ml | lauwe melk |
| 30 g | suiker |
| 9 stuk(s) | eigeel |
| 90 g | zachte boter |
| 3 snufje(s) | zout |
| 0.75 tl | kurkuma |
| 75 ml | gecondenseerde melk |
| 1½ tl | Dijonmosterd |
| 6 stuk(s) | saffraandraadjes |
| 1½ mespunt | paprikapoeder |
| 0.75 stuk(s) | citroen |
| 150 ml | raapzaadolie |
| 1½ teen/tenen | knoflook |
| 2.25 el | dikke room |
| 1½ snufje(s) | peper |
| 1½ stuk(s) | jonge Romeinse sla |
| 1½ stuk(s) | rode ui |
| 1½ schijf/schijven | chesterkaas |
| 1¾ pakjes | Pulled Chicken |
| 350 g | bloemige loskokende aardappelen |
| 525 g | bloem |
| 0.88 blokje(s) | gist |
| 437.5 ml | lauwe melk |
| 35 g | suiker |
| 1½ stuk(s) | eigeel |
| 105 g | zachte boter |
| 3½ snufje(s) | zout |
| 0.88 tl | kurkuma |
| 87.5 ml | gecondenseerde melk |
| 1¾ tl | Dijonmosterd |
| 7 stuk(s) | saffraandraadjes |
| 1¾ mespunt | paprikapoeder |
| 0.88 stuk(s) | citroen |
| 175 ml | raapzaadolie |
| 1¾ teen/tenen | knoflook |
| 2.63 el | dikke room |
| 1¾ snufje(s) | peper |
| 1¾ stuk(s) | jonge Romeinse sla |
| 1¾ stuk(s) | rode ui |
| 1¾ schijf/schijven | chesterkaas |
| 2 pakjes | Pulled Chicken |
| 400 g | bloemige loskokende aardappelen |
| 600 g | bloem |
| 1 blokje(s) | gist |
| 500 ml | lauwe melk |
| 40 g | suiker |
| 12 stuk(s) | eigeel |
| 120 g | zachte boter |
| 4 snufje(s) | zout |
| 1 tl | kurkuma |
| 100 ml | gecondenseerde melk |
| 2 tl | Dijonmosterd |
| 8 stuk(s) | saffraandraadjes |
| 2 mespunt | paprikapoeder |
| 1 stuk(s) | citroen |
| 200 ml | raapzaadolie |
| 2 teen/tenen | knoflook |
| 3 el | dikke room |
| 2 snufje(s) | peper |
| 2 stuk(s) | jonge Romeinse sla |
| 2 stuk(s) | rode ui |
| 2 schijf/schijven | chesterkaas |
| 2¼ pakjes | Pulled Chicken |
| 450 g | bloemige loskokende aardappelen |
| 675 g | bloem |
| 1.13 blokje(s) | gist |
| 562.5 ml | lauwe melk |
| 45 g | suiker |
| 13½ stuk(s) | eigeel |
| 135 g | zachte boter |
| 4½ snufje(s) | zout |
| 1.13 tl | kurkuma |
| 112.5 ml | gecondenseerde melk |
| 2¼ tl | Dijonmosterd |
| 9 stuk(s) | saffraandraadjes |
| 2¼ mespunt | paprikapoeder |
| 1.13 stuk(s) | citroen |
| 225 ml | raapzaadolie |
| 2¼ teen/tenen | knoflook |
| 3.38 el | dikke room |
| 2¼ snufje(s) | peper |
| 2¼ stuk(s) | jonge Romeinse sla |
| 2¼ stuk(s) | rode ui |
| 2¼ schijf/schijven | chesterkaas |
| 2½ pakjes | Pulled Chicken |
| 500 g | bloemige loskokende aardappelen |
| 750 g | bloem |
| 1.25 blokje(s) | gist |
| 625 ml | lauwe melk |
| 50 g | suiker |
| 15 stuk(s) | eigeel |
| 150 g | zachte boter |
| 5 snufje(s) | zout |
| 1.25 tl | kurkuma |
| 125 ml | gecondenseerde melk |
| 2½ tl | Dijonmosterd |
| 10 stuk(s) | saffraandraadjes |
| 2½ mespunt | paprikapoeder |
| 1.25 stuk(s) | citroen |
| 250 ml | raapzaadolie |
| 2½ teen/tenen | knoflook |
| 3.75 el | dikke room |
| 2½ snufje(s) | peper |
| 2½ stuk(s) | jonge Romeinse sla |
| 2½ stuk(s) | rode ui |
| 2½ schijf/schijven | chesterkaas |
| 2¾ pakjes | Pulled Chicken |
| 550 g | bloemige loskokende aardappelen |
| 825 g | bloem |
| 1.38 blokje(s) | gist |
| 687.5 ml | lauwe melk |
| 55 g | suiker |
| 16½ stuk(s) | eigeel |
| 165 g | zachte boter |
| 5½ snufje(s) | zout |
| 1.38 tl | kurkuma |
| 137.5 ml | gecondenseerde melk |
| 2¾ tl | Dijonmosterd |
| 11 stuk(s) | saffraandraadjes |
| 2¾ mespunt | paprikapoeder |
| 1.38 stuk(s) | citroen |
| 275 ml | raapzaadolie |
| 2¾ teen/tenen | knoflook |
| 4.13 el | dikke room |
| 2¾ snufje(s) | peper |
| 2¾ stuk(s) | jonge Romeinse sla |
| 2¾ stuk(s) | rode ui |
| 2¾ schijf/schijven | chesterkaas |
| 3 pakjes | Pulled Chicken |
| 600 g | bloemige loskokende aardappelen |
| 900 g | bloem |
| 1.5 blokje(s) | gist |
| 750 ml | lauwe melk |
| 60 g | suiker |
| 18 stuk(s) | eigeel |
| 180 g | zachte boter |
| 6 snufje(s) | zout |
| 1.5 tl | kurkuma |
| 150 ml | gecondenseerde melk |
| 3 tl | Dijonmosterd |
| 12 stuk(s) | saffraandraadjes |
| 3 mespunt | paprikapoeder |
| 1.5 stuk(s) | citroen |
| 300 ml | raapzaadolie |
| 3 teen/tenen | knoflook |
| 4.5 el | dikke room |
| 3 snufje(s) | peper |
| 3 stuk(s) | jonge Romeinse sla |
| 3 stuk(s) | rode ui |
| 3 schijf/schijven | chesterkaas |
Lactosevrij, Zonder vis, Glutenvrij, Zonder varkensvlees