Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Eigenschappen:

Zonder vlees, Zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Als voorbereiding de cederhouten plank in ruim water leggen zodat de plank zich vol water kan zuigen .
2
 Het zout met de suiker en peper vermengen.
3
 De limoen in halve plakjes snijden. De zalm laten ontdooien.
4
 De rauwe zalm in plakjes snijden en op de houten plank verdelen en in de lengte insnijden , de halve limoen schijven erin drukken en bestrooien met de zout, peper en suiker mix .
5
 Dit in een hete oven of op de BBQ kort laten karamelliseren, niet te lang want dan wordt de zalm droog.
6
 Direct serveren met een frisse groene salade .

Vergelijkbare recepten

Gemarineerde zalm op de BBQ

gemiddeld 35 min

Ingrediënten

1
Cederhouten plank
4 stuk(s) bofrost*
4 stuk(s)
1
Limoen
1 el
Zeezout
1 el
Rietsuiker
1 tl
grof gemalen peper
Groene salade

Bereiding

1.
Als voorbereiding de cederhouten plank in ruim water leggen zodat de plank zich vol water kan zuigen .
2.
Het zout met de suiker en peper vermengen.
3.
De limoen in halve plakjes snijden. De zalm laten ontdooien.
4.
De rauwe zalm in plakjes snijden en op de houten plank verdelen en in de lengte insnijden , de halve limoen schijven erin drukken en bestrooien met de zout, peper en suiker mix .
5.
Dit in een hete oven of op de BBQ kort laten karamelliseren, niet te lang want dan wordt de zalm droog.
6.
Direct serveren met een frisse groene salade .

Jouw bofrost*voordelen