Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Eigenschappen:

Glutenvrij, Zonder vlees, Zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Kook de spaghetti in gezouten water beetgaar volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2
 Verhit de olijfolie in een grote pan. Stoof de bevroren garnalen in kruidensaus 10 minuten onder regelmatig roeren.
3
 Voeg de knoflook, het citroensap, de witte wijn, peper en de chilivlokken erbij en laat alles nog 5 minuten pruttelen op laag vuur
4
 Doe de warme spaghetti erbij en meng goed onder elkaar. Roer er ook de bevroren kruidenmix onder. Strooi de parmezaan over het garnalenpannetje en dien op.

Onze tip

Wie wil kan het garnalenpannetje nog garneren met wat vers versneden basilicum. Heerlijk met een koele Italiaanse witte wijn.

Vergelijkbare recepten

Garnalenpannetje

eenvoudig 30 min

Ingrediënten

250 g
spaghetti
5 el
olijfolie
500 g bofrost*
500 g
bofrost*Garnalen in kruidensaus
1 el
vers geperst citroensap
50 ml
witte wijn
1 mespunt
gemalen chilipeper
1 el bofrost*
1 el
100 g
vers geraspte parmezaan
Zout
Versgemalen zwarte peper

Bereiding

1.
Kook de spaghetti in gezouten water beetgaar volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2.
Verhit de olijfolie in een grote pan. Stoof de bevroren garnalen in kruidensaus 10 minuten onder regelmatig roeren.
3.
Voeg de knoflook, het citroensap, de witte wijn, peper en de chilivlokken erbij en laat alles nog 5 minuten pruttelen op laag vuur
4.
Doe de warme spaghetti erbij en meng goed onder elkaar. Roer er ook de bevroren kruidenmix onder. Strooi de parmezaan over het garnalenpannetje en dien op.

Jouw bofrost*voordelen