Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Eigenschappen:

Zonder vlees, Zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Bereiding pesto: Snij de venkel in stukken en pureer deze fijn samen met de basilicum, pijnboompitten en olijfolie tot een smeuïge pesto. Voeg de fijn geraspte Parmezaan toe en breng op smaak met peper en zout.
2
 Bereiding: Bak de kabeljauw aan in een pan met wat boter. Verwarm de aardappelpuree met broccoli en de botersaus in twee verschillende pannen. Voeg de fijne kruidenmix toe aan de saus. Serveer de vis op een bedje van broccolipuree met pesto en botersaus.

Vergelijkbare recepten

Kabeljauwfilets met venkelpesto en groene aardappelpuree

gemiddeld 30 min

Ingrediënten

4 bofrost*
4
bofrost*Kabeljauwfilets, bebloemd
1
venkel
1 bosje(s)
basilicum
100 g
parmezaanse kaas
50 g
pijnboompitten
100 ml
olijfolie
1500 g bofrost*
1500 g
bofrost*Aardappelpuree met broccoli
200 g
Botersaus
50 g bofrost*
50 g
1
klontje boter
zout en peper

Bereiding

1.
Bereiding pesto: Snij de venkel in stukken en pureer deze fijn samen met de basilicum, pijnboompitten en olijfolie tot een smeuïge pesto. Voeg de fijn geraspte Parmezaan toe en breng op smaak met peper en zout.
2.
Bereiding: Bak de kabeljauw aan in een pan met wat boter. Verwarm de aardappelpuree met broccoli en de botersaus in twee verschillende pannen. Voeg de fijne kruidenmix toe aan de saus. Serveer de vis op een bedje van broccolipuree met pesto en botersaus.

Jouw bofrost*voordelen