Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Vis op de bbq in papillot

gemiddeld 30 min

Ingrediënten

1 zak(ken)
600 g geschilde nieuwe aardappelen
2 peul(en) prei in ringen gesneden
4 peul(en) aluminiumfolie
Olijfolie
Verse tijm
Citroen

Bereiding

1.
4 stukken aluminiumfolie insmeren met een beetje olijfolie.
2.
De aardappelen in dunne plakjes snijden en dakpansgewijs hierop verdelen. De gesneden prei hierop verdelen en als laatste de alaskapollakfilet hierop leggen samen met wat verse tijm en een schijfje citroen.
3.
De aluminiumpakketjes voorzichtig dichtvouwen.
4.
Gedurende 15 minuten garen op de BBQ

Bereiding

1
 4 stukken aluminiumfolie insmeren met een beetje olijfolie.
2
 De aardappelen in dunne plakjes snijden en dakpansgewijs hierop verdelen. De gesneden prei hierop verdelen en als laatste de alaskapollakfilet hierop leggen samen met wat verse tijm en een schijfje citroen.
3
 De aluminiumpakketjes voorzichtig dichtvouwen.
4
 Gedurende 15 minuten garen op de BBQ

Vergelijkbare recepten

Jouw bofrost*voordelen