Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Glutenvrij

Bereiding

1
 Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking in een ruime hoeveelheid gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2
 Snij de ham in kleine blokjes.
3
 Verhit de olie in een pan en bak de bevroren champignons aan. Doe de uienblokjes erbij en laat ze kort mee stoven. Kruid met peper en zout.
4
 Voeg het water, de room en de instant bouillon toe en laat opkoken. Voeg vervolgens de bevroren erwten en de ham toe en laat nog 3 minuten sudderen op laag vuur.
5
 Voeg de sausbinder toe en laat opnieuw opkoken. Kruid met peper, zout en de bevroren bieslook. Breng de warme spaghetti over in een kom en meng met de saus.

Onze tip

De erwten kunnen ter afwisseling worden vervangen door dezelfde hoeveelheid broccoliroosjes. Hou er wel rekening mee dat de broccoli langer moet garen.

Vergelijkbare recepten

Spaghetti in roomsaus met ham

eenvoudig 35 min

Ingrediënten

400.00 g
spaghetti
150.00 g
gekookte ham
1.00 Eetlepel
olie
250.00 g bofrost*
250.00 g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Vegan
100.00 g bofrost*
100.00 g
bofrost*Uienblokjes
375.00 ml
water
100.00 g
room
1.00 Theelepel
instant groentebouillon met stukjes
150.00 g bofrost*
150.00 g
Vegan
2.00 Eetlepel
sausbinder voor witte sauzen
2.00 Eetlepel bofrost*
2.00 Eetlepel
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Zout
Witte peper

Bereiding

1.
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking in een ruime hoeveelheid gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2.
Snij de ham in kleine blokjes.
3.
Verhit de olie in een pan en bak de bevroren champignons aan. Doe de uienblokjes erbij en laat ze kort mee stoven. Kruid met peper en zout.
4.
Voeg het water, de room en de instant bouillon toe en laat opkoken. Voeg vervolgens de bevroren erwten en de ham toe en laat nog 3 minuten sudderen op laag vuur.
5.
Voeg de sausbinder toe en laat opnieuw opkoken. Kruid met peper, zout en de bevroren bieslook. Breng de warme spaghetti over in een kom en meng met de saus.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.