Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Giet de vruchtenthee en het sinaasappelsap samen in een kookpot.
2
 Snijd de biologische sinaasappel in schijfjes en voeg toe aan de kookpot samen met het kaneelstokje, de steranijs en de suiker. Breng alles aan de kook en laat daarna 20 minuten zachtjes doorkoken. Giet door een zeef over in een andere kookpot
3
 Voeg de bosbessen toe en breng alles opnieuw aan de kook.
4
 Doe de suiker in een ondiepe kom.
5
 Dompel de randen van de glazen tot ongeveer ½ cm in water en meteen daarna in de gouden suiker.
6
 Schenk de bessenpunch voorzichtig in de glazen, zonder de versierde rand te raken. Steek in elk glas een takje rozemarijn. Serveer warm en laat het smaken!

Vergelijkbare recepten

Alcoholvrije bessenpunch

eenvoudig 15 min

Ingrediënten

500 ml
sterke vruchtenthee
250 ml bofrost*
250 ml
2 hart(en)
steranijs
40 g
bruine suiker
200 g bofrost*
200 g
Source de fibres
3 el
goudgekleurde suiker
4 hart(en)
lange rozemarijntakjes
½ biologische sinaasappel
1 kaneelstok

Bereiding

1.
Giet de vruchtenthee en het sinaasappelsap samen in een kookpot.
2.
Snijd de biologische sinaasappel in schijfjes en voeg toe aan de kookpot samen met het kaneelstokje, de steranijs en de suiker. Breng alles aan de kook en laat daarna 20 minuten zachtjes doorkoken. Giet door een zeef over in een andere kookpot
3.
Voeg de bosbessen toe en breng alles opnieuw aan de kook.
4.
Doe de suiker in een ondiepe kom.
5.
Dompel de randen van de glazen tot ongeveer ½ cm in water en meteen daarna in de gouden suiker.
6.
Schenk de bessenpunch voorzichtig in de glazen, zonder de versierde rand te raken. Steek in elk glas een takje rozemarijn. Serveer warm en laat het smaken!

Jouw bofrost*voordelen