Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Hak de nootjes fijn en rooster ze in een pan. Voeg 1 EL suiker toe en laat karamelliseren in de pan. Giet de nootjes op een bord met bakpapier en laat afkoelen.
2
 Schil de appels , verwijder het klokhuis en snij deze in dunne partjes. Verhit in een bakpan een klontje boter en bak de appelpartjes aan beide kanten. Bestrooi met poedersuiker en laat karamelliseren.
3
 Meng in een kom 2 TL kaneel, 2 TL instantkoffiepoeder en 2 TL suiker en 4 TL kokend water. Mix deze tot een luchtig schuim.
4
 Dresseer alle ingrediënten mooi op een bordje, klaar om te serveren.

Vergelijkbare recepten

Biscotto Ghiotto met gekarameliseerde appel ,kaneelschuim en notenkrokantje

gemiddeld 30 min

Ingrediënten

4 hart(en) bofrost*
4 hart(en)
bofrost*Biscotto Ghiotto
100 g
ongezouten pindanootjes
2 tl
suiker
2
zoete appels
1 el
boter
2
kaneel
2
Instantkoffie
4 tl
heet water
poedersuiker

Bereiding

1.
Hak de nootjes fijn en rooster ze in een pan. Voeg 1 EL suiker toe en laat karamelliseren in de pan. Giet de nootjes op een bord met bakpapier en laat afkoelen.
2.
Schil de appels , verwijder het klokhuis en snij deze in dunne partjes. Verhit in een bakpan een klontje boter en bak de appelpartjes aan beide kanten. Bestrooi met poedersuiker en laat karamelliseren.
3.
Meng in een kom 2 TL kaneel, 2 TL instantkoffiepoeder en 2 TL suiker en 4 TL kokend water. Mix deze tot een luchtig schuim.
4.
Dresseer alle ingrediënten mooi op een bordje, klaar om te serveren.

Jouw bofrost*voordelen