Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Giet de bofrost*rodevruchtenmix in een kleine pot en breng deze samen met de vanillesuiker aan de kook. Roer de maizena onder het koude kersensap. Voeg het zetmeelmengsel toe aan de kokende vruchten en roer goed tot de massa opnieuw aan het koken is. Haal de pot van het vuur.
2
 Maak de dolcedo ijsbolletjes en leg er telkens twee in een kom met hoge rand. Voeg vervolgens de taartblokjes toe en giet dan de vruchtenpulp eromheen. Versier de zoete bowl met wat slagroom, verse kersen, goudbessen, chocoladeschilfers en verse muntblaadjes.

Vergelijkbare recepten

Bowl met zwartewoudtaart

eenvoudig 20 min

Ingrediënten

6 stuk(s)
zwartewoudtaart met kers
300 g bofrost*
300 g
2 verpakking(en)
vanillesuiker
½ tl
maizena
30 ml
kersensap
2 bol(len) bofrost*
2 bol(len)
Vegetarisch
2 bol(len) bofrost*
2 bol(len)
Vegetarisch
2 el
slagroom, opgeklopt
6 stuk(s)
verse kersen
2 stuk(s)
goudbessen
30 g
pure chocolade
muntblaadjes

Bereiding

1.
Giet de bofrost*rodevruchtenmix in een kleine pot en breng deze samen met de vanillesuiker aan de kook. Roer de maizena onder het koude kersensap. Voeg het zetmeelmengsel toe aan de kokende vruchten en roer goed tot de massa opnieuw aan het koken is. Haal de pot van het vuur.
2.
Maak de dolcedo ijsbolletjes en leg er telkens twee in een kom met hoge rand. Voeg vervolgens de taartblokjes toe en giet dan de vruchtenpulp eromheen. Versier de zoete bowl met wat slagroom, verse kersen, goudbessen, chocoladeschilfers en verse muntblaadjes.

Jouw bofrost*voordelen