Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Laat de abrikozen schrikken in heet water, ontvel en halveer ze.
2
 Snij de vanillestokjes in de lengte open en schraap het vanillemerg eruit.
3
 Laat de suiker in een pan op laag vuur karamelliseren en blus met de porto. Voeg boter toe en roer er de abrikozen samen met het vanillemerg in.
4
 Schep telkens een grote bol Dolcedostracciatella in een tumblerglas en voeg de abrikozen toe.

Vergelijkbare recepten

Dolcedostracciatella met vanilleabrikozen

eenvoudig 20 min

Ingrediënten

500 g
abrikozen
2
vanillestokjes
3 el
suiker
30 g
boter
100 ml
witte porto
4 bol(len) bofrost*
4 bol(len)

Bereiding

1.
Laat de abrikozen schrikken in heet water, ontvel en halveer ze.
2.
Snij de vanillestokjes in de lengte open en schraap het vanillemerg eruit.
3.
Laat de suiker in een pan op laag vuur karamelliseren en blus met de porto. Voeg boter toe en roer er de abrikozen samen met het vanillemerg in.
4.
Schep telkens een grote bol Dolcedostracciatella in een tumblerglas en voeg de abrikozen toe.

Jouw bofrost*voordelen