Kook het water met de suiker totdat de suiker is opgelost. Halveer de vanillestokjes en doe wat van het vanillemerg bij de suiker. Doe de helft van het brouwsel in een andere kookpot en ontdooi de smoothies in de afzonderlijke potten op laag vuur.
2.
Smeer de smoothies in twee bakblikken uit en vries opnieuw in voor ongeveer 30 minuten. Roer elke 10 minuten om met een vork. Schep afwisselend een laag van de licht bevroren smoothies in de glazen.
Bereiding
1
Kook het water met de suiker totdat de suiker is opgelost. Halveer de vanillestokjes en doe wat van het vanillemerg bij de suiker. Doe de helft van het brouwsel in een andere kookpot en ontdooi de smoothies in de afzonderlijke potten op laag vuur.
2
Smeer de smoothies in twee bakblikken uit en vries opnieuw in voor ongeveer 30 minuten. Roer elke 10 minuten om met een vork. Schep afwisselend een laag van de licht bevroren smoothies in de glazen.