Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
572 kcal
Vetten:
36 g
Koolhydraten:
54 g
Eiwitten:
7 g

Bereiding

1
 Koel de borden in het vriesvak. Laat de rode vruchten ontdooien op kamertemperatuur.
2
 Spoel de blauwe bosbessen af. Schil de kiwi's en de banaan, maak de verse aardbeien schoon en snij alles in schijfjes. Schaaf de chocolade.
3
 Doe de ontdooide vruchten in een hoge beker, pers de limoen, voeg het sap bij de aardbeien en mix fijn. Voeg poedersuiker toe naar smaak. Passeer de gemixte vruchten door een fijne zeef.
4
 Klop de room op met de vanillesuiker en de slagroomversteviger en breng over in een spuitzak.
5
 Verdeel het vanille-ijs in pizzavorm op de borden en verdeel de rode vruchtensaus erover als tomatensaus. Garneer met het gesneden fruit en blauwe bosbessen en plaats een fysalis in het midden.
6
 Strooi de witte chocolade erover als kaas en maak de pizzakorst met de slagroom.

Vergelijkbare recepten

Ijspizza

eenvoudig 15 min

Ingrediënten

300 g bofrost*
300 g
2
Kiwi's
1
banaan
12
verse aardbeien
40 g
witte chocolade
0.5
limoen
1 tl
poedersuiker
1 blik(ken)
room
1 zakje(s)
slagroomversteviger
1 zakje(s)
vanillesuiker
12 stuk(s) bofrost*
12 stuk(s)
Vegetarisch
4 stuk(s)
Physalis

Bereiding

1.
Koel de borden in het vriesvak. Laat de rode vruchten ontdooien op kamertemperatuur.
2.
Spoel de blauwe bosbessen af. Schil de kiwi's en de banaan, maak de verse aardbeien schoon en snij alles in schijfjes. Schaaf de chocolade.
3.
Doe de ontdooide vruchten in een hoge beker, pers de limoen, voeg het sap bij de aardbeien en mix fijn. Voeg poedersuiker toe naar smaak. Passeer de gemixte vruchten door een fijne zeef.
4.
Klop de room op met de vanillesuiker en de slagroomversteviger en breng over in een spuitzak.
5.
Verdeel het vanille-ijs in pizzavorm op de borden en verdeel de rode vruchtensaus erover als tomatensaus. Garneer met het gesneden fruit en blauwe bosbessen en plaats een fysalis in het midden.
6.
Strooi de witte chocolade erover als kaas en maak de pizzakorst met de slagroom.

Jouw bofrost*voordelen