Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Glutenvrij, Zonder vlees, Zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Was de appel, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes.
2
 Doe de stukjes appel samen met de bofrost*Zomerse fruitsalade, de suiker en het zout in een kookpot en laat 30 minuten inkoken.
3
 Spoel ondertussen drie glazen potjes uit met heet water en droog af.
4
 Passeer na 30 minuten de hete marmelade door een fijne zeef of een passe-vite en vul de glazen met de nog warme confituur. Sluit ze meteen af en laat afkoelen. Bewaar daarna in de koelkast.

Onze tip

Omdat de confituur met weinig suiker is gemaakt, is ze maar ongeveer 4 weken houdbaar in de koelkast.

Vergelijkbare recepten

Lekkere confituur van bofrost*Zomerse fruitsalade

eenvoudig 45 min

Ingrediënten

1 stuk(s)
appel
400 g bofrost*
400 g
60 g
bruine suiker
1 snufje(s)
zout
1 pakjes
Botergist

Bereiding

1.
Was de appel, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes.
2.
Doe de stukjes appel samen met de bofrost*Zomerse fruitsalade, de suiker en het zout in een kookpot en laat 30 minuten inkoken.
3.
Spoel ondertussen drie glazen potjes uit met heet water en droog af.
4.
Passeer na 30 minuten de hete marmelade door een fijne zeef of een passe-vite en vul de glazen met de nog warme confituur. Sluit ze meteen af en laat afkoelen. Bewaar daarna in de koelkast.

Jouw bofrost*voordelen