Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Haal de kaastaart uit de verpakking en laat ze ontdooien op een taartschaal.
2
 Mix de aardbeien fijn.
3
 Meng de verse kaas, de aardbeien en de suiker tot een crème. Voeg eventueel wat slagroomversteviger toe als de crème te loperig is. Breng de crème over in een spuitzak met een stervormig spuitmondje.
4
 Schaaf schilfers van de chocolade met een mes.
5
 Versier het midden van de taart met de crème. Schik de paashaas en de eitjes vast op de crème en versier met de chocoladeschilfers.

Vergelijkbare recepten

Paastaart

gemiddeld 20 min

Ingrediënten

1 bofrost*
1
bofrost*Kaastaart
1
chocolade paashaas
80 g
aardbeien
250 g
magere verse kaas
2 el
suiker
50 g
witte chocolade
paaseitjes
slagroomversteviger

Bereiding

1.
Haal de kaastaart uit de verpakking en laat ze ontdooien op een taartschaal.
2.
Mix de aardbeien fijn.
3.
Meng de verse kaas, de aardbeien en de suiker tot een crème. Voeg eventueel wat slagroomversteviger toe als de crème te loperig is. Breng de crème over in een spuitzak met een stervormig spuitmondje.
4.
Schaaf schilfers van de chocolade met een mes.
5.
Versier het midden van de taart met de crème. Schik de paashaas en de eitjes vast op de crème en versier met de chocoladeschilfers.

Jouw bofrost*voordelen