Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Laat de roomsoezen en het fruitmengsel een nacht in de koelkast ontdooien en vang het sap van de bessen op.
2
 Verwarm het sap van de rodevruchtenmix met de rode wijn en 2/3e van de suiker en bind het met de maïzena. Laat de saus wat afkoelen en meng er dan de bessen onder. Bewaar in de koelkast
3
 Reduceer het cacaopoeder met de rest van de suiker en het water in een steelpan tot een stroperige consistentie.
4
 Hak de chocolade in kleine stukjes.
5
 Verwarm de room in een andere pan en laat de fijngehakte chocolade erin smelten.
6
 Meng de twee chocoladebereidingen vervolgens bij elkaar en bewaar in de koelkast.
7
 Schik de roomsoezen met kersen op de rode vruchten en werk mooi af met het chocoladeglazuur.

Vergelijkbare recepten

Roomsoezen met rode bessensaus en chocoladeglazuur

gemiddeld 30 min

Ingrediënten

4 stuk(s) bofrost*
4 stuk(s)
bofrost*Slagroomsoezen met kersen
450 g bofrost*
450 g
100 ml bofrost*
100 ml
Berliner Wein Trophy
120 g
suiker
1 el
maizena
50 g
cacaopoeder
100 ml
water
100 g
chocolade
100 ml
slagroom

Bereiding

1.
Laat de roomsoezen en het fruitmengsel een nacht in de koelkast ontdooien en vang het sap van de bessen op.
2.
Verwarm het sap van de rodevruchtenmix met de rode wijn en 2/3e van de suiker en bind het met de maïzena. Laat de saus wat afkoelen en meng er dan de bessen onder. Bewaar in de koelkast
3.
Reduceer het cacaopoeder met de rest van de suiker en het water in een steelpan tot een stroperige consistentie.
4.
Hak de chocolade in kleine stukjes.
5.
Verwarm de room in een andere pan en laat de fijngehakte chocolade erin smelten.
6.
Meng de twee chocoladebereidingen vervolgens bij elkaar en bewaar in de koelkast.
7.
Schik de roomsoezen met kersen op de rode vruchten en werk mooi af met het chocoladeglazuur.

Jouw bofrost*voordelen