Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 In het bladerdeeg rondjes uitdrukken met de taartvormpjes en deze opzij leggen.
2
 De suiker en boter inkoken tot een lichte karamel op een zacht vuurtje en in de taartvormpjes gieten.
3
 In ieder taartvormpje een halve schoongemaakte peer dakpansgewijs (waaier) leggen.
4
 Afdekken met een rondje bladerdeeg en de zijkanten een beetje aandrukken.
5
 De taartjes in een voorverwarmde oven afbakken op 180 °C graden gedurende 18 tot 20 minuten.
6
 Zodra het bladerdeeg mooi goudgeel eruit ziet de taartjes uit de oven halen en een beetje laten afkoelen.
7
 De lauwe taartjes op een bordje storten en serveren met een heerlijk bolletje dolcedo' roomijs hazelnoot – karamel.

Vergelijkbare recepten

Tarte Tatin van peer en mokka

gemiddeld 40 min

Ingrediënten

4 bol(len) bofrost*
4 bol(len)
Vegetarisch
2
Kleine peren
6 el
suiker
2 el
boter
8 blaadje(s)
verse munt
4
kleine ronde taartvormpjes
1 verpakking(en)
uit de koelkast

Bereiding

1.
In het bladerdeeg rondjes uitdrukken met de taartvormpjes en deze opzij leggen.
2.
De suiker en boter inkoken tot een lichte karamel op een zacht vuurtje en in de taartvormpjes gieten.
3.
In ieder taartvormpje een halve schoongemaakte peer dakpansgewijs (waaier) leggen.
4.
Afdekken met een rondje bladerdeeg en de zijkanten een beetje aandrukken.
5.
De taartjes in een voorverwarmde oven afbakken op 180 °C graden gedurende 18 tot 20 minuten.
6.
Zodra het bladerdeeg mooi goudgeel eruit ziet de taartjes uit de oven halen en een beetje laten afkoelen.
7.
De lauwe taartjes op een bordje storten en serveren met een heerlijk bolletje dolcedo' roomijs hazelnoot – karamel.

Jouw bofrost*voordelen