Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Verwarm de oven voor op 170 °C (190 °C boven- en onderwarmte).
2
 Giet de bessen in een schotel. Voeg de maizena toe en meng tot de bessen volledig omhuld zijn.
3
 Meng het citroensap en de 2 eetlepels ahornsiroop onder de bessen en giet alles in een ovenschotel.
4
 Voor de crumble: smelt de margarine in een antikleefpan. Voeg de amandelen, havervlokken, de 3 eetlepels ahornsiroop en de kaneel toe tot er een crumble ontstaat.
5
 Verdeel de crumble gelijkmatig over de bessen en zet de schotel ongeveer 30 minuten in het midden van de oven.

Vergelijkbare recepten

Vegan bessencrumble

eenvoudig 30 min

Ingrediënten

600 g bofrost*
600 g
2 el
maizena
2 el
citroensap
5 el
ahornsiroop
120 g
margarine
70 g
gemalen amandelen
70 g
havervlokken
0.5 tl
kaneel

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 170 °C (190 °C boven- en onderwarmte).
2.
Giet de bessen in een schotel. Voeg de maizena toe en meng tot de bessen volledig omhuld zijn.
3.
Meng het citroensap en de 2 eetlepels ahornsiroop onder de bessen en giet alles in een ovenschotel.
4.
Voor de crumble: smelt de margarine in een antikleefpan. Voeg de amandelen, havervlokken, de 3 eetlepels ahornsiroop en de kaneel toe tot er een crumble ontstaat.
5.
Verdeel de crumble gelijkmatig over de bessen en zet de schotel ongeveer 30 minuten in het midden van de oven.

Jouw bofrost*voordelen