IJstaart met drie lagen roomijs en een biscuitbodem
Receptinformatie
Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Feestelijke gerechten,
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees,
zonder vis,zonder varkensvlees
Bereiding
1.
Plaats een taartring op een taartschaal en vet de binnenkant in met boter.
2.
Smelt de boter voor de biscuitbodem. Doe de speculaas in een diepvrieszakje. Rol met een deegroller over de speculaas tot deze helemaal verkruimeld is.
3.
Doe de speculaaskruimels in een schaal en meng ze met de gesmolten boter. Druk de kruimels aan op de bodem van de taartring. Zet de taartring 30 minuten in de diepvriezer.
4.
Laat het vanille-ijs 5 minuten ontdooien tot het smeerbaar is. Breng een gelijkmatige laag aan over de ijskoude biscuitbodem. Zet de taartring 30 minuten in de diepvriezer. Herhaal deze handeling met het chocolade- en karamelijs.
5.
Ga voor het serveren met een mes tussen de taart en de taartring en maak de ring vervolgens los. Klop de room stijf. Giet de room in een spuitzak met glad mondstuk en versier de rand van de taart met kleine toefjes. Versier het midden van de taart met de crunch. Snijd de taart in stukken en serveer.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Plaats een taartring op een taartschaal en vet de binnenkant in met boter.
2.
Smelt de boter voor de biscuitbodem. Doe de speculaas in een diepvrieszakje. Rol met een deegroller over de speculaas tot deze helemaal verkruimeld is.
3.
Doe de speculaaskruimels in een schaal en meng ze met de gesmolten boter. Druk de kruimels aan op de bodem van de taartring. Zet de taartring 30 minuten in de diepvriezer.
4.
Laat het vanille-ijs 5 minuten ontdooien tot het smeerbaar is. Breng een gelijkmatige laag aan over de ijskoude biscuitbodem. Zet de taartring 30 minuten in de diepvriezer. Herhaal deze handeling met het chocolade- en karamelijs.
5.
Ga voor het serveren met een mes tussen de taart en de taartring en maak de ring vervolgens los. Klop de room stijf. Giet de room in een spuitzak met glad mondstuk en versier de rand van de taart met kleine toefjes. Versier het midden van de taart met de crunch. Snijd de taart in stukken en serveer.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Plaats een taartring op een taartschaal en vet de binnenkant in met boter.
2.
Smelt de boter voor de biscuitbodem. Doe de speculaas in een diepvrieszakje. Rol met een deegroller over de speculaas tot deze helemaal verkruimeld is.
3.
Doe de speculaaskruimels in een schaal en meng ze met de gesmolten boter. Druk de kruimels aan op de bodem van de taartring. Zet de taartring 30 minuten in de diepvriezer.
4.
Laat het vanille-ijs 5 minuten ontdooien tot het smeerbaar is. Breng een gelijkmatige laag aan over de ijskoude biscuitbodem. Zet de taartring 30 minuten in de diepvriezer. Herhaal deze handeling met het chocolade- en karamelijs.
5.
Ga voor het serveren met een mes tussen de taart en de taartring en maak de ring vervolgens los. Klop de room stijf. Giet de room in een spuitzak met glad mondstuk en versier de rand van de taart met kleine toefjes. Versier het midden van de taart met de crunch. Snijd de taart in stukken en serveer.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.