bofrost* brengt je een bezoek op: 30. juni 2022, 14:00 15:00 Uur
Onze bofrost*-recepten
Berichten van bofrost.be
Productvoorstellen
Productvoorstellen
Onze bofrost*-recepten
Berichten van bofrost.be
Productvoorstellen
Berichten van bofrost.be
Onze bofrost*-recepten
Roomsoezenbowl
Receptinformatie
Bereidingstijd:
15 min
Extra tijd:
roomsoesje een nacht laten ontdooien
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Feestelijke gerechten,
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees,
zonder vis,zonder varkensvlees
Voedingswaarden
per persoon
Calorieën:
955 kcal
Vet:
56 g
Koolhydraten:
90 g
Proteïne:
17 g
Bereiding
1.
Laat de roomsoesjes 's nachts ontdooien.
2.
Karamelliseer de amandelen met het water en de poedersuiker onder voortdurend roeren in een antikleefpan op middelhoog vuur. Gebruik een houten lepel om in de amandelen te roeren. Hou de lepel vochtig door hem regelmatig in een glas water te doppen.
3.
Doe het fruit in een diepvrieszakje en druk voorzichtig tot stukjes met een deegrol. Voeg wat poedersuiker en de chocoladeschilfers toe en vries opnieuw in.
4.
Schep het vanille-ijs in mooie kommetjes. Schik de roomsoesjes er in piramidevorm bovenop en druk ze aan.
5.
Garneer met de bessen-chocoladetopping en de amandelen. Een paar blaadjes munt of melisse maken het helemaal af.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de roomsoesjes 's nachts ontdooien.
2.
Karamelliseer de amandelen met het water en de poedersuiker onder voortdurend roeren in een antikleefpan op middelhoog vuur. Gebruik een houten lepel om in de amandelen te roeren. Hou de lepel vochtig door hem regelmatig in een glas water te doppen.
3.
Doe het fruit in een diepvrieszakje en druk voorzichtig tot stukjes met een deegrol. Voeg wat poedersuiker en de chocoladeschilfers toe en vries opnieuw in.
4.
Schep het vanille-ijs in mooie kommetjes. Schik de roomsoesjes er in piramidevorm bovenop en druk ze aan.
5.
Garneer met de bessen-chocoladetopping en de amandelen. Een paar blaadjes munt of melisse maken het helemaal af.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de roomsoesjes 's nachts ontdooien.
2.
Karamelliseer de amandelen met het water en de poedersuiker onder voortdurend roeren in een antikleefpan op middelhoog vuur. Gebruik een houten lepel om in de amandelen te roeren. Hou de lepel vochtig door hem regelmatig in een glas water te doppen.
3.
Doe het fruit in een diepvrieszakje en druk voorzichtig tot stukjes met een deegrol. Voeg wat poedersuiker en de chocoladeschilfers toe en vries opnieuw in.
4.
Schep het vanille-ijs in mooie kommetjes. Schik de roomsoesjes er in piramidevorm bovenop en druk ze aan.
5.
Garneer met de bessen-chocoladetopping en de amandelen. Een paar blaadjes munt of melisse maken het helemaal af.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering
Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.