Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Eigenschappen:

Zonder vis, Zonder rundvlees, Zonder zeevruchten, Zonder vlees, Zonder gevogelte, vegetarisch, Zonder wild, Zonder varkensvlees

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
843 kcal
Vetten:
47 g
waarvan verzadigde vetzuren:
24 g
Koolhydraten:
66 g
Suikers:
33 g
Eiwitten:
32 g
Zout:
1 g

Bereiding

1
 Bak de wilde rijst met groenten in een antikleefpan aan volgens de aanwijzingen op de verpakking en breng op smaak met peper en zout.
2
 Snijd de paprika's open, hol uit en snijd er een gezicht in.
3
 Meng 350 g tomatensaus, room, peper en zout in een ovenschaal.
4
 Vul de paprika's eerst met 1 el tomatensaus en dan met de wilde rijst met groenten.
5
 Voeg tot slot de geraspte mozzarella toe en leg het afgesneden hoedje erop.
6
 Leg de gevulde paprika's in de bakvorm en bak ze ongeveer 20-25 minuten in de voorverwarmde op 180°C in de hete lucht tot de paprika's gaar zijn.
7
 Serveer de gevulde paprika's met de resterende wilde rijst met groenten en de tomatensaus.

Vergelijkbare recepten

Gevulde halloweenpaprika's

eenvoudig 50 min

Ingrediënten

1000 g bofrost*
1000 g
bofrost*Wilde rijst-groentemix
1 snufje(s)
zout en peper
3 stuk(s)
oranje paprika
400 g
tomatensaus
200 g
room
150 g
geraspte mozzarella

Bereiding

1.
Bak de wilde rijst met groenten in een antikleefpan aan volgens de aanwijzingen op de verpakking en breng op smaak met peper en zout.
2.
Snijd de paprika's open, hol uit en snijd er een gezicht in.
3.
Meng 350 g tomatensaus, room, peper en zout in een ovenschaal.
4.
Vul de paprika's eerst met 1 el tomatensaus en dan met de wilde rijst met groenten.
5.
Voeg tot slot de geraspte mozzarella toe en leg het afgesneden hoedje erop.
6.
Leg de gevulde paprika's in de bakvorm en bak ze ongeveer 20-25 minuten in de voorverwarmde op 180°C in de hete lucht tot de paprika's gaar zijn.
7.
Serveer de gevulde paprika's met de resterende wilde rijst met groenten en de tomatensaus.

Jouw bofrost*voordelen