Klassiekers in een nieuw jasje,
Feestelijke gerechten,
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees,
zonder vis,zonder varkensvlees
Bereiding
1.
Laat de kalkoenmedaillons ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6,5 uur). Dep het vlees droog met huishoudpapier en snij het in de lengte in tweeën, zodat je van één medaillon twee lange stukken krijgt. Kruid met peper en wikkel in een sneetje ontbijtspek, maak eventueel vast met een tandenstoker. Bak het vlees 7 à 10 minuten krokant in een hete braadpan met een ruime hoeveelheid plantaardige olie op middelhoog vuur, draai daarbij regelmatig om.
2.
Pel de ui en snij in dunne ringen. Was de tomaten, ontkroon ze en snij ze in plakjes. Was de slabladeren en schud ze droog. Toast het brood tot het krokant is of bak het stevig en mooi gelijnd aan in een grillpan.
3.
Smeer mayonaise op één kant van de helft van de toastsneden en leg er telkens een slablad op. Leg er vervolgens plakjes tomaten en uienringen op, leg daar de krokante medaillons op en druppel er barbecuesaus over. Strooi er naar smaak tuinkruiden over en “sluit” de hamburgers met de bovenste toastsneden. Bestrooi met extra kruiden als finishing touch en dien op met een dot mayonaise bij.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de kalkoenmedaillons ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6,5 uur). Dep het vlees droog met huishoudpapier en snij het in de lengte in tweeën, zodat je van één medaillon twee lange stukken krijgt. Kruid met peper en wikkel in een sneetje ontbijtspek, maak eventueel vast met een tandenstoker. Bak het vlees 7 à 10 minuten krokant in een hete braadpan met een ruime hoeveelheid plantaardige olie op middelhoog vuur, draai daarbij regelmatig om.
2.
Pel de ui en snij in dunne ringen. Was de tomaten, ontkroon ze en snij ze in plakjes. Was de slabladeren en schud ze droog. Toast het brood tot het krokant is of bak het stevig en mooi gelijnd aan in een grillpan.
3.
Smeer mayonaise op één kant van de helft van de toastsneden en leg er telkens een slablad op. Leg er vervolgens plakjes tomaten en uienringen op, leg daar de krokante medaillons op en druppel er barbecuesaus over. Strooi er naar smaak tuinkruiden over en “sluit” de hamburgers met de bovenste toastsneden. Bestrooi met extra kruiden als finishing touch en dien op met een dot mayonaise bij.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
25 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje,
Feestelijke gerechten,
Zoetigheden en desserts
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Laat de kalkoenmedaillons ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6,5 uur). Dep het vlees droog met huishoudpapier en snij het in de lengte in tweeën, zodat je van één medaillon twee lange stukken krijgt. Kruid met peper en wikkel in een sneetje ontbijtspek, maak eventueel vast met een tandenstoker. Bak het vlees 7 à 10 minuten krokant in een hete braadpan met een ruime hoeveelheid plantaardige olie op middelhoog vuur, draai daarbij regelmatig om.
2.
Pel de ui en snij in dunne ringen. Was de tomaten, ontkroon ze en snij ze in plakjes. Was de slabladeren en schud ze droog. Toast het brood tot het krokant is of bak het stevig en mooi gelijnd aan in een grillpan.
3.
Smeer mayonaise op één kant van de helft van de toastsneden en leg er telkens een slablad op. Leg er vervolgens plakjes tomaten en uienringen op, leg daar de krokante medaillons op en druppel er barbecuesaus over. Strooi er naar smaak tuinkruiden over en “sluit” de hamburgers met de bovenste toastsneden. Bestrooi met extra kruiden als finishing touch en dien op met een dot mayonaise bij.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering
Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.